Kampioenschap eieren gooien bij WVF

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op Paasmaandag 28 maart het jaarlijks kampioenschap eieren gooien. Het evenement wordt voor de negende keer gehouden. Bedoeling is zo ver mogelijk met eieren te gooien die dan ook nog eens netjes worden opgevangen. En dat laatste blijkt nog niet gemakkelijk.

eieren_gooien.jpg 

Belangstellenden kunnen zich opgeven via ei@wvf.nl, in de kantine van WVF, of persoonlijk bij de WVF’ers Gerard Boeve, Willem Kreule, Jaap Duim of Freddy van Berkum. Inschrijven kan vanaf 12.30 uur op het terras van sportpark De Weide Steen. Het kampioenschap begint om 13.00 uur. Eerst komt de jeugd aan bod, daarna volgen de senioren. Rond 18.00 uur is de prijsuitreiking in de kantine van WVF. Na het eieren gooien verzorgt DJ Hanno de muziek. Het inschrijfgeld is in de leeftijdscategorie 8 – 11 jaar 2 euro per koppel, bij 12 – 15 jaar 3 euro per koppel en boven de 16 jaar 10 euro per koppel.

 

Inschrijfgeld meenemen

Deelnemers wordt gevraagd het inschrijfgeld mee te nemen op 28 maart. Er zijn diverse prijzen beschikbaar. In de categorie boven de 16 is de eerste prijs 100 euro, de tweede 75 euro en de derde 50 euro. De prijzen in de leeftijdscategorieën onder de 16 zijn nog een verrassing. Het kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van PV Accountants, Schutte Tweewielers, Café ’t Plein, Tosec, Westins en Ebo van den Bor . Van Berkum: “Het belooft een gezellig evenement te worden. Toeschouwers kunnen onder het genot van een drankje vanaf het terras het spektakel aanschouwen.”  

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Terwijl er elders in de wereld mensen kreperen van de honger gaan wij voor ons vermaak gooien met eieren. Ik snap het niet meer.


    ⚠️ Meld

  2. ‘k zal je ’t uitleggen, erich: als we hier 1 x per jaar niet met eieren zouden gooien, zou er geen mens minder om kreperen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.