Benefietavond voor Roparun

Zwolle – Op vrijdag 18 maart organiseert Golftuin Zwolle een netwerk- en benefietavond ten behoeve van het Roparun team. Wethouder Nelleke Vedelaar zal de avond en de veiling openen!

Deze avond staat in het teken van netwerken met verschillende ondernemers uit regio Salland – Zwolle en er zal een veiling georganiseerd worden waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Uiteraard is het de bedoeling dat mede door komst van belangstellendener zoveel mogelijk geld wordt opgehaald. De stichting Roparun steunt ook hele lokale doelen in de buurt, zo heeft St. Roparun bijvoorbeeld een bijdrage van 175.000,- euro toegekend aan het hospice in Raalte, 200.000,– euro aan het hospice in Zwolle, en zeer recent heeft Isala Zwolle 11.000 euro mogen ontvangen.

Voor de veiling heeft de organisatie Wethouder Nelleke Vedelaar mbereid gevonden op te treden als veilingmeester en er zijn door allerlei lokale ondernemers mooie items beschikbaar gesteld, waaronder:
 
– Schilderij van Chic zo Arts afm. Ca. 150 x 60 cm
– Schilderij van José Reuvekamp Art afm. Ca. 2.00 x 100 cm
– Brunch arrangement voor 2 personen Sauna Swoll
– Cadeau pakket G-Star Store Zwolle
– Live Cooking arrangement voor 2 personen Van der Valk Hotel Zwolle
– Rondleiding Grolsch Brouwerij voor 4 personen (Enschede)
– Golfclinic bij Golftuin Zwolle
En nog vele andere, mooie items!
Kortom, een gezellige avond met alle ruimte om kennis te maken met allerlei verschillende ondernemers uit de regio en daarnaast het goede doel steunen! Enthousiast geworden? Kom dan op 18 maart 2016 naar deze avond. De inloop is vanaf 20.00 uur en de veiling start rond 20.30 uur. Aanmelden is prettig, maar niet verplicht; roparunteamrun2dayzwolle@gmail.com.

Artikel delen:

Reageer