Alcoholcontrole op Hasselterweg in Zwolle

Zwolle – Zondagavond werd er door het Team Verkeer op alcohol gecontroleerd. Op de Hasselterweg te Zwolle hebben 360 bestuurders een blaastest gedaan. Een hiervan blies een A-tje. Uitslag ademanalyse: 245 ug/l.

Een andere automobilist naderde de controle met gecorrigeerd 125 km/u waar 70 is toegestaan. Het gevolg was de invordering van het rijbewijs en de mededeling voor een CBR. Dat laatste zal betekenen dat de man de cursus “Educatieve Maatregel Gedrag” moet gaan volgen. ’s Middags werden meerdere bestuurders staande gehouden voor met name forse snelheidsoverschrijdingen. Een hiervan reed in de omgeving Kampen en werd door de videoauto gevolgd. De gecorrigeerde gemiddelde snelheid kwam op 134 km/u waar 80 was toegestaan. Pieksnelheden rond 150 km/u. Daarnaast werd er ingehaald bij een doorgetrokken streep. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. 2…ok…zijn er maar 2; toch 2x een hartelijke 3 werf :D:D:D; 😮 :D:D:D
  Straffen?

  Aantal veul te hard en dom inhalen. Ook matige straffen; invordering rijbewijs….hoe lang duurt het voor je het terug hebt? En een vette bekeuring neem ik aan?

  Die cursus is hopelijk toch wel duur?


  ⚠️ Meld

 2. Hoppa, alwéér een ingevorderd rijbewijs op de Hasselterweg.
  Vorige week ook al die idioot die daar 144 km/u reed, waar 70 is toegestaan.
  Moet daar een levensgevaarlijke racebaan zijn. Op deze manier kijk ik ook niet op van de crashes die er de laatste tijd geweest zijn….


  ⚠️ Meld

Reageer