Nieuw dancefestival: Let The Music Play

Zwolle – Op zaterdag 18 juni strijkt Let The Music Play neer op de Wijthmenerplas. Op die dag klinken door de speakers weer de vertrouwde muzieknoten over de prachtige groene velden en witte stranden van deze unieke locatie in Zwolle.

let_the_music_play_festival_2016.jpg

De muzikale parade wordt gevormd door de Mainstage Lipgloss, Citadel en DEEP. Deze area’s brengen jou de beste DJ’s en artiesten met een variatie van dancestijlen zoals; house, hardstyle (Raw), techno, freestyle, deephouse en eclectic. Studio TaS is het samen met Zwolse ondernemers en FOX Nightlife (mede-organisator van Secret Forest Festival) gelukt om een vet dancefestival te bedenken wat wèl binnen de geluidsnormen stand houdt, zonder dat het ten koste gaat van de geluidskwaliteit voor de bezoekers. Let The Music Play laat jou dan ook bij de verschillende dancepodia compleet uit je muzikale dak gaan en onder een zomers zonnetje laat ze jou verrassen door eigenwijze, creatieve projecten en kleurrijke aankleding!

Deze week zal de organisatie de eerste DJ-namen bekend gaan maken. De verkoop van de Earlybird Tickets start op maandag 21 maart om 19.00 uur. De Earlybird Tickets zijn dan verkrijgbaar op www.letthemusicplayfestival.nl  en kosten slechts € 21,50 (ex.fee).
 
Meer info vind je op dit moment op www.facebook.com/letthemusicplayfestival.
Artikel delen:
Reacties 15
 1. Dat hele “we stoppen ermee!” verhaal begint meer en meer als een publiciteitsstunt te klinken. Tussen het bericht van de afgelasting van Wildness en de aankondiging van dit nieuwe evenement zaten niet meer dan 10 dagen. Het zijn er zelfs slechts 8 als je begint te tellen van het moment van de “oh wat leuk dat mensen een petitie hebben opgezet om ons te steunen!” reactie. Het is wat moeilijk te geloven dat TaS dit nieuwe evenement in zo’n korte tijd heeft bedacht en georganiseerd.


  ⚠️ Meld

 2. @Ribo: Het waren zelfs maar 6 dagen… 😉 Het organiseren van het festival gaan we trouwens nu de komende maanden doen, want dat lukte ons helaas niet in die 6 dagen. Maar komt goed, don’t worry!


  ⚠️ Meld

 3. Haha, tuurlijk, eerst ga je kaarten verkopen en dan het festival organiseren, en je vergunningen heb je ook al voor mekaar, en dat in zes dagen , man man man , verzin iets beters, ribo heeft helemaal gelijk, Rob T, lieg nog wat meer bij elkaar joh.


  ⚠️ Meld

 4. Zullen we gewoon eens ophouden met het doen van aannames en negatieve uitingen? Ik hoop voor iedereen dat het een mooi festival wordt en dat er eindelijk een oplossing gevonden is voor de (over)last die grote dancefestivals (en dan m.n. de basdreunen) veroorzaken.


  ⚠️ Meld

 5. Ruud zal vast niet geïnteresseerd in een bakje koffie, doel is duidelijk om via verschillende wegen negatieve aandacht te geven.. Beweringen zijn echt nergens op gebaseerd, de frustratie straalt er van af, lekker laten gaan 😛  ⚠️ Meld

 6. Jammer dat het niet op 4 juni wordt gehouden, ik had deze dag speciaal vrij voor wildness gemaakt.

  Het concept van wildness blijft dan wel of is dit een heel andere soort feest?


  ⚠️ Meld

 7. Compleet anders zal het niet zijn, enkel kleiner van opzet. Vorig jaar waren er bijvoorbeeld 6 podia en zoals ik het nu lees worden dat er drie. Wellicht dat ook het aantal bezoekers beperkt zal worden. Hoe groter de mensenmassa, hoe harder het geluid om iedereen te bereiken.

  Nu is het afwachten wat de reactie van Huisman en bijbehorende trekpoppetjes zal zijn. Ergens heb ik gewoon het gevoel dat voor of na het evenement er toch wel weer rechtszaken zullen komen….


  ⚠️ Meld

Reageer