Vuurwapen gevonden van motorclub in Zwolle

Zwolle – De politie hield vrijdag 4 maart vier leden van Alcatraz Wanted, een supportclub van de Hells Angels, aan voor verboden wapenbezit. In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur controleerden surveillerende agenten een auto op de A9 wegens opvallend rijgedrag. De auto werd ter hoogte van Badhoevedorp langs de kant van de weg gezet. Bij de controle van de papieren van de inzittenden bleek het om vier bekenden van de politie te gaan, één van hen had nog een openstaande boete.

Toen de auto doorzocht werd trof de politie een zogenaamd ‘automatisch’ vuurwapen, harddrugs en vier lederen vesten van de Outlaw Motorgang Alcatraz Wanted aan. Naar aanleiding van de vondst heeft de politie een woning aan de Osdorperweg in Amsterdam en een woning aan de Nijerwalstraat in Zwolle doorzocht. Tijdens de doorzoeking van de woning in Zwolle werd een vuurwapen, munitie, een mes en verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen.

Aanhouding
Het viertal, de 22-jarige bestuurder, een 34-jarige man met de openstaande boete en de twee overige inzittenden, een 30-jarige Amsterdammer en een 30-jarige man uit Ede, zijn aangehouden en in bewaring gesteld. Alle aangetroffen goederen en de auto zijn in beslag genomen. De politie heeft onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Een man rijdt 160 op de snelweg en wordt aangehouden door een agent. De agent zegt: “Meneer, ik hou u aan wegens te hard rijden. Mag ik van u uw rijbewijs zien?” De man zegt: “Ik heb geen rijbewijs agent.” Zegt de agent: “Geen rijbewijs? Heeft u dan wel papieren van deze auto?” Zegt de man: “Nee, die heb ik niet want deze auto is niet van mij. Ik heb hem gestolen, maar ik geloof dat ik wel wat zag toen ik mijn pistool in het handschoenenkastje legde.” De agent, verbijsterd: U bent bewapend met een pistool in een gestolen auto?” Zegt de man: “Ja, die had ik nodig om mijn vrouw dood te schieten van wie ik deze auto heb gestolen. Haar lichaam ligt in de kofferbak.” Het wordt de agent nu te veel en hij roept assistentie in.
  Binnen de kortste keren is de automobilist omsingeld door een horde gewapende agenten. De hoofdagent loopt samen met een inspecteur, zijn chef, naar hem toe. De inspecteur vraagt naar zijn rijbewijs en de man haalt zijn rijbewijs uit zijn binnenzak. Dan vraagt de inspecteur naar de autopapieren en de man laat ze ook zien en die zijn ook in orde. Dan vraagt de inspecteur of hij in het handschoenenkastje mag kijken en ziet dat daar geen pistool in ligt. Tenslotte vraagt hij of hij in de kofferbak mag kijken en ziet een lege kofferbak. Dan zegt hij tegen de man: “Ik heb van deze agent gehoord dat u gewapend met een pistool, zonder rijbewijs met een lijk in de kofferbak in een gestolen auto reed. Hoe kan dit?”
  Zegt de man: “Ik durf te wedden dat die fantast u ook nog vertelde dat ik te hard reed.”
  😀


  ⚠️ Meld

 2. :D:D:D FakeMa. Zie via google ook nepwapens voor een themafeest en laatst was er nog een discussie over wat wel en wat niet angstaanjagend was (vooral tussen kinderen) aan nep-wapens.
  Ok deze zijn vast echt….Gewoon emigrerend Donald Trump vindt het hartstikke mooi.


  ⚠️ Meld

 3. Wat een pech dat de brave huisvaders onderweg zijn opgehouden. Heeft de gemeente hun vriendjes al een clubhuis gegeven als compensatie? 😮


  ⚠️ Meld

Reageer