Open Dag Creatieve Coöperatie

Zwolle – Donderdagmiddag 17 maart organiseert de Creatieve Coöperatie (CC) een open dag. De hele middag kun je kennis maken met de creatieve ondernemers en studenten van de CC. Dit samenwerkingsverband van ondernemers en studenten in de creatieve industrie timmert stevig aan de weg om de creativiteit van haar ondernemers in te zetten voor innovaties bij bedrijven en organisaties.

De open dag is zowel voor bedrijven en ondernemers als voor particulieren interessant. En je kunt de hele middag komen of alleen een paar onderdelen meemaken. De hele middag kun je gebruik maken van frisdenkers en waarmakers in workshops, denktanks, rondreizen, een mini-HanZup, een escaperoom, bij speeddates, een website APK en nog veel meer. Zelf op ontdekkingstocht kan maar je kunt ook met een gids op pad.

Je eigen creativiteit wordt geprikkeld en je kunt ook genieten van producten en diensten van ondernemers in de CC. Zo bouw je bijvoorbeeld eigen (tiny) house of laat je portret vastleggen, neem je deel aan de bierbeleving of volg je een 3D workshop. Aan het einde van de middag is er een talkshow, met onder meer muziek van Rott’n Cott’n, een onthulling en Wethouder René de Heer.
 
Directeur Eefke Meijerink: “Creativiteit is onmisbaar in deze tijd. Juist in bedrijven en organisaties buiten de creatieve industrie. De wereld verandert, systemen veranderen. De CC kan je helpen daarop in te spelen. Want daar zijn we goed in: anders kijken, anders denken. Dat kun je meebeleven op onze open dag. Na binnenkomst nemen we je mee op een reis door ons pand en door ons bijzondere landschap van ondernemers. Kortom, bestemming onbekend maar een garantie op onbetreden paden en verassende vergezichten!” 
 
De open dag is op donderdag 17 maart van 13-18 uur aan de Esdoornstraat 3. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de Creatieve Coöperatie (www.creatievecooperatiezwolle.nl)
.

Artikel delen:

Reageer