Gehandwerkte slinger op Koningsdag

Zwolle – In aanloop naar Koningsdag heeft de handwerkwinkel Rits in samen met de Gemeente Zwolle het initiatief genomen om samen een gehandwerkte slinger te maken. Het vraagt hierbij de hulp van de inwoners van de regio Zwolle.

slinger.jpg 

Cultuur is één van de pijlers tijdens Koningsdag. Op initiatief van de handwerkwinkel en in samenwerking met de Gemeente Zwolle moet er op Koningsdag een lange slinger met gehandwerkte vlaggetjes komen. Deze slinger komt te hangen op de route aan de Melkmarkt. De initiatiefnemer kan heel veel gehandwerkte vlaggetjes gebruiken. Welke vorm en techniek (haken, breien, naaien, vilten, borduren of quilten) u gebruikt is niet belangrijk. Als we er maar zoveel mogelijk hebben, het liefs in de kleuren van de stad Zwolle (blauw/wit).

Op zaterdagmorgen 26 maart, 2 april en 9 april is er van 10.00-12.00 uur een inloopochtend bij Rits in. Tijdens deze ochtenden kunnen mensen samen handwerken aan hun vlaggetje. Uw zelfgemaakte vlaggetje(s) kunt u tot en met vrijdag 15 april inleveren bij Rits in aan de Assendorperstraat 105 te Zwolle. De winkel zorgt ervoor dat uw vlaggetje in de slinger wordt verwerkt.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.