Gratis compost voor inwoners van Zwolle

Zwolle – De gemeente Zwolle en ROVA nodigen de inwoners van Zwolle uit, gratis compost op te halen tijdens de landelijke compostdag op zaterdag 19 maart. Met deze actie worden de inwoners van de gemeente Zwolle bedankt voor hun inspanning om het GFT-afval goed te scheiden! Alleen goed gescheiden GFT-afval kan worden gerecycled tot duurzame producten zoals groen gas en compost.

De compostdag vindt plaats op zaterdag 19 maart. U bent welkom om compost op te halen tussen 09.00 en 16.00 uur bij het Milieubrengstation ROVA Zwolle, Rijnlandstraat 2. U mag maximaal twee zakken ophalen en op=op! Als u met een aanhangwagen komt, zorgt u er dan voor dat u de losse compost kunt afdekken. U moet zich op de locatie wel kunnen identificeren als inwoner van de gemeente Zwolle. Op www.rova.nl/compostdag staat alle informatie over de actie vermeld.

Het begint met afval scheiden!
Veel van ons afval bestaat uit waardevolle grondstoffen. Van glas, oud papier en plastic verpakkingen maken we bijvoorbeeld nieuw glas, nieuw papier en allerlei plastic producten. Ook GFT-afval kunnen we recyclen tot nieuwe duurzame producten. Maar wàt we ook maken van uw afval, het kan alleen worden gerecycled als u thuis uw afval scheidt; 100% gescheiden = 100% gerecycled!

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Met welk officieel document kan je je identificeren als inwoner van Zwolle? Rijbewijs en paspoort kunnen uitgegeven zijn door de gemeente waar ik 3 jaar geleden woonde.


    ⚠️ Meld

  2. Wat dacht je van het pasje voor de restafval-container? Als je dat niet hebt, zou je de aanslag voor de reinigingsheffing kunnen meenemen;)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.