Speciale Paasviering in Dominicanenkerk

Zwolle – Woensdag 23 maart 2016 organiseert het Greijdanus College in Zwolle een speciale Paasviering in de Dominicanenkerk. De viering begint vanaf 12.45 uur aan de Assendorperstraat 29 te Zwolle, tot 15.15 uur start er elk kwartier een rondgang langs verschillende optredens.

Leerlingen van de vmbo bovenbouw zingen, rappen, vertellen en musiceren op verschillende plekken in het kerkgebouw. Samen ‘vertellen’ ze zo het verhaal over het lijden en de opstanding van Jezus. In groepen kunnen leerlingen, ouders, medewerkers en andere belangstellenden een rondgang door de kerk maken en de verschillende optredens bekijken. De Paasviering wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van Greijdanus’.

Maatschappelijke betrokkenheid en het delen van verschillende soorten persoonlijk kapitaal zijn belangrijke doelstellingen. Bij de viering delen leerlingen hun menselijk kapitaal in de vorm van hun (muzikaal) talent. En als school wordt, door ook mensen vanuit verschillende maatschappelijke organisaties uit te nodigen, spiritueel kapitaal (geloof in God als drijfveer voor wat we doen) gedeeld. Meer informatie: www.greijdanus.nl/vrienden.
Artikel delen: