Studenten Band Festival zoekt jong talent

Zwolle – Studenten Band Festival zoekt jong talent Ben jij student, speel je in een band en droom je ervan om door te breken? Meld je dan aan voor het Studenten Band Festival! Studenten in en rond Zwolle die hun muzikale talent aan de buitenwereld willen laten zien, het willen uitbreiden en vergroten, kunnen zich voor het festival opgeven.

Op woensdag 20 april zal de voorronde plaatsvinden in studentencafé Het Vliegende Paard. Tijdens de voorronde selecteert een deskundige jury drie bands die doorgaan naar de finale op vrijdag 3 juni in poppodium Hedon. Het prijzenpakket voor de winnende band bestaat dit jaar onder andere uit een podiumplek op het festival Paardpop in 2017, 16 uur opnametijd bij Geluidsstudio.com, repetitietijd in de oefenruimte van Hedon. Er zullen nog enkele prijzen aan dit pakket worden toegevoegd. Bands die mee willen doen met het Studenten Band Festival kunnen zich opgeven door te mailen naar projecten@buroruis.nl.

Stuur met je aanmelding ook muziek of een demo mee via mp3 of een link van bijvoorbeeld Soundcloud of Youtube. Aanmelden kan vanaf nu tot en met 31 maart.
Artikel delen: