Ongeval bij toerit A28 op de Katerdijk

Zwolle – Op de Katerdijk ter hoogte van de toerit van de A28 heeft woensdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

2016-6118.jpg

Bij het ongeval zijn gewonden gevallen. De ernst van de verwondingen is op dit moment niet bekend. Beide auto’s liepen door het ongeval flinke schade op en zijn door de berger weggesleept. De precieze toedracht van het ongeval is nog onduidelijk, hier zal onderzoek naar worden gedaan.

2016-6109.jpg

2016-6121.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ik ben toch benieuwd wat daar steeds gebeurd.
  Laatst zag ik ook al twee auto’s ongeveer zo staan waarbij het net goed was gegaan.
  Wat is daar zo onoverzichtelijk?

 2. Als je van centrum kant A28 richting Amersfoort gaat, is de oprit soms best onoverzichtelijk. Je moet een tweebaansweg waarvan niet altijd duidelijk is of de tegenligger recht door rijdt of ook de oprit pakt. Geen knipperlicht aan en de hoge begroeiing maakt het onoverzichtelijk sons.

 3. Komend vanaf de Hofvlietbrug , rijdend richting Pannenkoekendijk, heb ik sinds de veranderingen op de Katerdijk al tweemaal hard in de rem gemoeten voor autorijders die vanaf het centrum komend onder het viaduct door, linksaf de A28 op willen. Beide keren leek het erop dat ze me niet zagen aankomen.

 4. Ik ben het met de bovenstaande reacties eens.
  Het verkeersbord dat op de bovenste foto te zien is, in combinatie met de geplante boompjes levert een behoorlijke belemmering in het zicht op.
  Aan de andere kant zou je toch ook wel verwachten dat je in het donker wel de verlichting van de tegenligger zou moeten opvallen….

 5. Het is daar inderdaad vaak raak. Snap het ook niet echt. Je hebt daar vrij zicht. Of die narcissen in de middenberm moeten te hoog zijn.

Reageer