Concert Vuurvogel naar andere locatie

Zwolle – Het traditionele lenteconcert van de Vuurvogel moet uitwijken naar de Fontein in Stadshagen. Vanwege de verwachte toeloop heeft de organisatie het concert verplaatst van het Cultuurhuis naar de nabijgelegen Fonteinkerk. Het Lenteconcert van de Vuurvogel begint om 19.30 uur in de Fontein aan het Sterrenkroos in Stadshagen.

jonge_vuurvogel_meespeelorkest_-_overzicht.jpg 

Al jaren verzorgt stichting de Vuurvogel in Stadshagen een Lenteconcert. De jongste kinderen die muziek maken in ensemble-verband presenteren zich voor het publiek. De Jonge Vuurvogel is met 45 leden in de leeftijd van 9 tot 13 jaar de grootste en bij het spits af. Aansluitend zullen koorschool Konstantijn en Vuurvogel OpStreek van zich laten horen. Het laatste ensemble telt 15 jonge leden die nog maar net begonnen zijn met symfonisch samenspel.

Kaarten voor het Lenteconcert van de Vuurvogel kosten €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen tot 12 jaar en zijn verkrijgbaar aan de zaal. Om 19.00 uur is de Fontein in Stadshagen open voor het publiek en om 19.30 start het concert.

Artikel delen: