Theater Terra-weekend met Pasen

Zwolle – Een weekend vol verplichtingen? Of juist een weekend om heerlijk uit te slapen, leuke dingen te doen en te genieten van vrienden en familie. Het Paasweekend leent zich voor allerlei leuke uitjes, met of zonder de kinderen. In Zwolse theaters is niet alleen Borgen voor volwassenen te zien op 26 én 27 maart: het is ook Theater Terra-weekend voor kids vanaf vier jaar!
  
Theater Terra speelt al jaren ieder seizoen in Zwolse theaters. Het theatergezelschap maakt al zo’n veertig jaar familievoorstellingen en musicals. Onder andere met Kikker en Dolfje Weerwolfje stonden zij eerder op het podium, onder andere in Zwolle. Op vrijdag 25 maart gaat het Theater Terra-weekend van start met Koning Arthur. De wereldberoemde magische legende Koning Arthur wordt tot leven gebracht door het theatergezelschap. In de familiemusical (vanaf 8 jaar) maakt u kennis met ridders, tovenaars en prinsessen. De voorstelling gaat over de jonge Arthur die zonder moeite koning van Engeland lijkt te kunnen worden, of heeft hij toch hulp nodig van de tovenaar Merlijn en de ridders van de ronde tafel? Raad eens hoeveel ik van je hou? Het boek, de televisieserie en op zondag 27 maart ook het toneelstuk gaat over Hazeltje en Grote Haas. Ze houden heel veel van elkaar, maar echt meten hoeveel precies blijkt nogal moeilijk. Is het tot aan de zon en terug? Of tot aan de maan en terug? Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden!

Een voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.
Rondom de familievoorstellingen worden ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er, zoals altijd rondom familievoorstellingen, de kidsfoyer in Café Foyé. Dit weekend met een speciaal Pasen-tintje: eieren zoeken én versieren in de paasfoyer.

Artikel delen: