Winners vriendentoernooi op ‘witte donderdag’

Zwolle – Voor de 6e keer in successie wordt het Winners vriendentoernooi georganiseerd op ‘witte donderdag’ 24 maar 2016 as door Stichting Winners in samenwerking met de WRZV Zaalvoetbalvereniging en de Vrienden van de Herberg.

winners_2016.jpg 

Het toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle, maar zeker ook in de regio, waar gezelligheid en vooral plezier voorop staat voor jong en oud! Deze avond staat in het teken om aandacht te geven en te verkrijgen voor het G-voetbal in zijn algemeenheid en WRZV de Boog in het bijzonder. Het doel is daarnaast geld te genereren, om de jaarlijkse winnerstoernooien voor WRZV de Boog te kunnen financieren. Aan het benefiettoernooi wordt ook het komende jaar weer actief deelgenomen door diverse mvo bedrijven en organisaties uit het Zwolse en zelfs ver daarbuiten!

De volgende bedrijven, organisaties en ook particulieren dragen WRZV de Boog en het benefiettoernooi een warm hart toe en hebben ook voor deze editie hun (financiële) ondersteuning toegezegd. 
NOVON Schoonmaak, Banzo Engineering (Hoogeveen), Technische Unie, Klomp Transport B.V, Brouwers Accountants, WECOVI, Conrad Catering Compleet, Noordman Vloer en Raambekleding (Hattem), PBN Music en Events, Bastiaansen Bio Kaas (Rouveen), SWZ, ABN AMRO, Stichting Empower, Autohandel Voorst, Schrader woning en projectstoffering, Supportersclub PEC Zwolle, L&M Workwear (Genemuiden), COVEBO Uitzendgroep, JFPT / Foodlife, HANOS Zwolle, HAED, WRZV Zaalvoetbalvereniging, PEC Zwolle, Sportservice Zwolle, Gemeente Zwolle, Postma Totaaltechniek, PSTM Automatisering, BWEFAR, JM Reclamedia (Hattem), TOSEC en WRZV Hallen.
 “Het is gelukt om verschillende bedrijven, organisaties en privé personen warm te krijgen om aan het 6e Winners benefiettoernooi deel te nemen, wat betekent dat de G-voetballers van WRZV de Boog ook in 2016 weer kunnen deelnemen aan de te organiseren winnerstoernooien”, aldus een blije organisator Freddy Eikelboom.
Met de netto opbrengst van het evenement hoopt Stichting Winners en haar partners ook het komende jaar weer de drie winnerstoernooien voor de G-voetballers van WRZV de Boog te kunnen bekostigen.
 
Aan het toernooi nemen 16 teams deel, die in vier poules ‘strijden’ voor de Winners wisselbeker, die dit keer verdedigd wordt door Banzo Engineering uit Hoogeveen. De avond begint om 18:30 uur. Wethouder van sport Rene de Heer zal de prijsuitreiking verrichten samen Roelof Luinge.
 
Het toernooi is een mixed toernooi waar de sponsorteams prominente gastspelers krijgen toegevoegd aan hun team. De prominenten bestaan uit ex- internationals, oud- (betaald) topvoetballers, (oud) topschaatsers, toparbiters, (ex) politici, bestuurders, zangers, ondernemers, en gewoon gezellige en maatschappelijk actieve Zwollenaren.
 
Dit jaar hebben de volgende prominenten reeds hun deelname bevestigd aan deze avond: De schaatsers Erben Wennemars, Ronald Mulder en Freddy Wennemars. (Oud) voetballers / trainers Arne Slot, Freek Schutten, Henk van Steeg,  Tom Ijzerman en Gerard Nijkamp (FC/PEC Zwolle), de Zwolse Zangers Harm Wolters, Reinier Vegter en Raymond Smit. Wethouder en raadsleden René De Heer, Martijn van der Veen en Michiel van Harten, 2e Kamerleden Anne Mulder en Tjitske Siderius  en natuurlijk vele anderen bekend en actief in en ook buiten het Zwolse!
 
De wedstrijden staan onder leiding van onze WRZV scheidsrechters Freddy Mobach, Ronald Kartosonto, Jan ter Bruggen en topscheidsrechter  Roelof Luinge.
 
De avond wordt net als voorgaande jaren op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten.
“Het belooft weer een fantastische en gezellige avond te worden,  gezien het grote aantal aanwezigen en deelnemers”, aldus Eikelboom.
 
De toegang is voor deze avond geheel vrij en is iedereen die een gezellige en leuke avond wil hebben van harte welkom!

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.