RAWdefinition keert terug in Hedon Zwolle

Zwolle – Na diverse uitstapjes gemaakt te hebben keert RAWdefinition op 15 oktober 2016 terug naar de locatie waar het allemaal is begonnen; Hedon Zwolle!

megawatt_zwolle.jpg 

Zet het event alvast in je agenda, laat je vrienden weten dat er weer een dik hardstyle event in Zwolle georganiseerd wordt en zorg dat jij er bij bent! Houdt geregeld de social media en/of www.rawdefinition.com in de gaten en blijf op de hoogte. De minimumleeftijd voor RAWdefinition is 18 jaar. Voor meer informatie over de Hedon en het locatiebeleid, bekijk de website van www.hedon-zwolle.nl. Tickets voor RAWdefinition zijn vanaf nu te koop voor slechts €15,- (ex. fee).

Kom je met de auto naar de Hedon? Je kunt je auto parkeren aan de Schuttevaerkade (tegenover het Campanille Hotel), parkeerdek Noordereiland of direct naast Hedon (let op, beperkt plaats!). Het adres voor je navigatie is “van Wevelinkhovenstraat” nummer 8.

Voor fietsers is een plek gereserveerd op het terrein direct naast Hedon. (rechts van het pand) Wij verzoeken vriendelijk om geen fietsen voor het pand neer te zetten, deze worden verwijderd.

Artikel delen: