Jeugd 16+ welkom bij Dancetour Zwolle

Zwolle – Op 27 maart vindt op Park de Wezenlanden Dancetour Zwolle weer plaats. Dancetour is één van de weinige festivals die hier nog terugkeert. Net als voorgaande jaren staat er weer een goede line up: Pep & Rash, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad en Dirtcaps. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.

dancetour.jpg 

De middag begint met de winnaar van de Dancetour DJ Clash van Zwolle. Deze winnaar overtuigd een uur lang het publiek van zijn skills. Later op de dag starten Pep & Rash, die al snel opgevolgd worden door Vato Gonzalez & MC Tjen. The Partysquad sluit uiteindelijk de avond af, zij zijn bekend van onder andere “Ik ga hard” en “Helemaal naar de klote”

Dancetour Projects
Naast de evenementen zijn er Dancetour Projects. Eén van die projecten is de Dancetour DJ Clash, waarin allerlei talenten uit Zwolle en de regio het tegen elkaar opnemen. Deze lokale talenten strijden uiteindelijk voor een plek in de landelijke halve finale en de laatste plaats op Dancetour Zwolle. De finale van de Dancetour DJ Clash is in Bloopers Zwolle op 25 maart. Een ander project waaraan aandacht wordt geschonken is de Mixperience in Niloka te Zwolle voor mensen met een beperking. Dancetour reist samen met DJ’s langs verschillende zorginstellingen in Nederland om hier een workshop te geven.
Timetable
13:00-14:00 DJ Clash
14:00-15:00 T-Style
15:00-16:00 Girls Love DJs
16:00-17:00 Dirtcaps
17:00-18:30 Pep & Rash
18:30-20:00 Vato Gonzalez & MC Tjen
20:00-21:00 The Partysquad
HOSTED BY MC Haits

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Jeugd 16+ welkom bij Dancetour Zwolle”

Reacties zijn gesloten.