V&D Zwolle tijdelijk weer open

Zwolle – Winkelen bij V&D in Zwolle wordt tijdelijk weer mogelijk. Vanaf volgende week zullen de winkels van het warenhuis weer even de deuren openen voor een finale uitverkoop. 

De curatoren van het warenhuis dachten al aan een tijdelijke heropening, en besloten vandaag definitief dat alle 62 filialen van de V&D vanaf woensdag gefaseerd open zullen gaan. Ze zullen drie of vier weken open blijven, afhankelijk van de vestiging. Sommige leveranciers hebben eigendomsrecht bedongen op de spullen die nog in de winkels liggen. Zij mogen kiezen of ze wel of niet meedoen aan de uitverkoop.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Laten de artikelen maar terug gaan naar de leveranciers die nog niets betrad hebben gekregen. Maar wel hun spullen in de winkels hebben staan.


  ⚠️ Meld

 2. @Bron; als je het nieuws had gevolgd dan had je geweten dat de opbrengst naar de leveranciers gaat. Je hebt dus een domme reactie gegeven hier.


  ⚠️ Meld

 3. Voor iedereen die zich verbonden voelt met V&D is er een Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
  https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

  We steken elkaar een hart onder de riem door herinneringen op te halen, wat hand in hand gaat met een stukje nostalgie. De groep bevat onder andere foto’s van het afscheid van het personeel, persoonlijke herinneringen, foto’s en afbeeldingen van filialen van V&D, nostalgische reclames en filmpjes met historische beelden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.