Theatershow voor ontslagen V&D-medewerkers

Zwolle – Cabaretier Leon van der Zanden heeft met Leon’s Grote Prijzencircus een nieuwe dimensie gegeven aan de nationale compassie voor ontslagen V&D-medewerkers. Na het faillissement van het bedrijf was er in diverse media aandacht voor de medewerkers, ze verdienden een hart onder de riem. Na een volledig uitverkochte zaal in het Parktheater in Eindhoven zal Leon van der Zanden ook een show geven in Zwolse theaters.

Op dinsdag 5 april zal Leon’s Grote Prijzencircus te zien zijn in Schouwburg Odeon. Na de show in Eindhoven, waar touringcars vol ex-V&D-medewerkers naartoe kwamen, biedt Zwolse theaters ook aan medewerkers uit Zwolle en de wijde omtrek de mogelijkheid om de show van Van der Zanden bij 
te wonen. Van der Zanden is gevraagd door oud-V&D-medewerker Miranda Leenders uit Gemert om iets te doen voor oud-medewerkers van V&D. Toen zij met een lijst kwam van zo’n 1.200 mensen kon Van der Zanden niet meer om het verzoek heen.

De voorstelling is voor ex-V&D-medewerkers gratis bij te wonen, voorwaarde is wel dat de ontslagbrief meegenomen dient te worden naar het theater.

Artikel delen: