Zwolse inbreker gepakt in Epe

Zwolle – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 26-jarige inwoner van Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de APV en de Wet-ID. Het kenteken van de auto waarin de verdachte reed, leverde een hit op.

De centralist van de meldkamer gaf dit door aan agenten op straat. De auto waarin werd gereden zou op naam staan van iemand die regelmatig op inbrekerspad is. De agenten zagen de auto rijden op de Eperweg in Epe en lieten de bestuurder stoppen. Hij kon zich niet legitimeren. In de auto werd het nodige aan gereedschap aangetroffen. O.a. een zgn. ‘slotentrekker’, gereedschap om cilinders te verwijderen. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ja benard, als je bekend bent bij de politie, geen id bij je hebt maar wel inbrekersgereedschap, je rijdt midden in de nacht in een dorp dat een eind van je eigen huis ligt lijkt het me niet vreemd om aangehouden te worden. We willen toch dat de politie scherp controleert daar waar veel wordt ingebroken?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.