Nieuwe selectie V.V. Dieze West bijna rond

Zwolle – Het bestuur en de technische staf van V.V. Dieze West is bijzonder verheugd dat de huidige selectie heeft aangegeven ook het komende seizoen uit te blijven komen voor v.v. Dieze West in, naar alle waarschijnlijkheid, de hoofdklasse.

Slechts vijf spelers verlaten Dieze West, te weten Wahid Shimeri, Tom IJzerman, Bjorn Rellum, Mehran Ali Pour Asli en Pim Hermans. Jesper Beunk heeft aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen. Op dit moment worden afrondende gesprekken gevoerd met een aantal nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen. Het bestuur ziet het nieuwe seizoen onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Stephan Rahantoknam dan ook met vertrouwen tegemoet.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Mooi bericht. Stukje propaganda voor Dieze West. Iedereen weet dat jevolgend jaar niet bij Dieze West moet zijn. De beste spelers gaan weg. De spelers die er bij komen zijn van inferieure kwaliteit. Dat betekent dat het volgend jaar degraderen wordt. De club reageert uit nood. Elke speler die de bal rechtuit kan spelen is welkom. Succes DW. Sowieso matige kwaliteit op zondag. Vergelijkbaar met matige kwaliteitzaterdag 1e klasse.


  ⚠️ Meld

 2. Dieze haalt voor die 6 zeker nog wel goede vervangers. Ben wel bang dat het voor de langere termijn niet gaat lukken. Weet het eigenlijk wel zeker. Het mooiste zou zijn als enkele clubs in zwolle tot een fusie over zouden gaan om meer draagvlak te hebben. Ff dromen dan maar:
  *Zwolsche boys- Zac (en evt vsw) gaan verder als ZBC
  *Dieze, Storica (en evt ulu spor) Gaan verder als UdS
  *Edon en Sv Zwolle gaan verder als Ezc
  Met daarnaast nog be-Quick , berkum, csv, htc, wvf en svi heb je 9 Zwolse clubs. Wijthmen gaat defiNitief fuseren met hoonhorst.

  Zal niet gaan lukken maar dromen blijft af en toe leuk…….  ⚠️ Meld

 3. Zéér aansprekend onderwerp Swollenaertje, op 19 maart 2016 23:55 Voor alle Zwolse voetballiefhebbers lijkt me. Wel een ander topic, dat dan helaas wel. Maar wat zouden die 15 (zie http://www.hollandsevelden.nl/clubs/zwolle/) de gemeenschap wel niet kosten? Dit item speelt al écht heel lang; durft de gemeente niet in te grijpen? Zo is Strorica een sportclubje van de pv van Stork. Voor Edon (met die mooie houten palen, dat wel) geldt hetzelfde.


  ⚠️ Meld

 4. Dan zou ik VSW willen fuseren met SVI, dat is qua tussenliggende afstand meer voor de hand liggend. Verder zie ik wel wat in het plan als we willen dat het Zwolse amateurvoetbal op een redelijk niveau blijft.


  ⚠️ Meld

 5. Waarom zou het niet kunnen, er zijn overal fusies en reorganisaties om een efficiëntie-slag te maken. Idd til je Zwols-voetbal zo ook naar een hoger niveau.


  ⚠️ Meld

 6. Ja zo is het @Dick. Wat je nu ziet is dat veel clubs het moeilijk hebben en het resultaat is dat het Zwolse amateurvoetbal er in het algemeen op achteruit gaat, er zijn de laatste jaren meer degradaties dan promoties geweest, en ook dit jaar lijkt het weer die kant op te gaan. WVF en Storica degraderen zeker, SVI en Be Quick zijn nog lang niet veilig en Dieze is er ook nog niet. En wat betreft promoties zijn alleen Berkum en SV Zwolle nog serieus in de race.


  ⚠️ Meld

 7. BeQuick valt ook weer terug op oude handelswijzen. Spelers worden actief benaderd. Naast jeugdspelers worden dus nu ook weer spelers voor het eerste elftal benaderd. Oude tijden herleven.


  ⚠️ Meld

 8. Eens met bequicker, ik begrijp BQ wel. Kwaliteit van de selectie is zeer, zeer matig en dat geldt ook voor de jeugd in de A en B-selectie. Allemaal middenmoot, nauwelijks eerste-klasse waardig en dat zie je dus ook op de ranglijst. Dus moet er versterking komen. En waarom zou die niet van buiten mogen komen?


  ⚠️ Meld

 9. @ Erik vd

  Dat ben ik niet met je eens B1 speelt 3e divisie en A1 4e divisie waar ze keurig meedraaien. Vrijdagavond speelde er een jongen uit de A1 in de basis.


  ⚠️ Meld

 10. Je hoeft het ook niet eens te zijn, bequicker. Maar 3e divisie oost is echt geen bijzonder hoog niveau, en vierde divisie evenmin. Afgelopen vrijdag was HET bewijs dat het echt tekort schiet. Ben stiekum jaloers op berkum, had die Muis en die jongens Van der Meulen er toch wel graag bij gehad. Onze rechtsback is nog steeds duizelig en Oosterhof viel zwaar door de mand, bakte er helemaal niets van. Maar vooruit, handhaven zou een prima prestatie zijn, kijken we daarna verder;)


  ⚠️ Meld

 11. Overal wordt geronseld zelfs bij Vsw Windesheim, de echte clubliefde bestaat niet meer, op bepaalde uitzonderingen nagelaten.


  ⚠️ Meld

 12. Ze schuiven meer dan Berkum dus de beste spelers krijgen ze wel. Spelen daarbij ook nog op het hoogste niveau. Wat wil je als talent nog meer?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.