ZAC armbanden voor jongeren Oeganda

Zwolle – Stichting One Love Project en de voetbalvereniging ZAC (Zwolsche Atletische Club) sluiten de handen ineen. Bij de Zwolse voetbalvereniging worden sinds dit weekend handgemaakte ZAC armbanden a 2,50 euro per stuk in de kantine verkocht, waarvan de totale opbrengst ten goede komt aan kansarme jongeren in Oeganda.

armband_zac.jpeg 

Vorig jaar gaf de voetbalvereniging meerdere oude tenues weg aan een aantal goede doelen, waaronder het One Love Project. Dit project bevind zich in de grootste sloppenwijk van Oeganda, in de hoofdstad Kampala. Het project haalt zoveel mogelijk jongeren van de straat en biedt ze o.a. onderdak en drie maaltijden per dag. Daarbij krijgt de jeugd handvaten, waaronder les op het gebied van de Engelse taal, om zo weer te kunnen functioneren in de maatschappij.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Met dank aan Weblog Zwolle voor het plaatsen van het verslag! ZAC en het One Love Project slaan de handen in één! De handgemaakte ZAC armbanden zijn sinds dit weekend te koop in de kantine van de Zwolsche voetbalvereniging, voor slechts ?? 2,50 per stuk! Alle opbrengsten gaan naar het goede doel in Oeganda! One Love is the way; One Love is everywhere!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.