De Jeugd Van Tegenwoordig naar Hedon

Zwolle – Vrijdag 1 april treedt Nederlands bekendste rapformatie De Jeugd Van Tegenwoordig op in Zwols poppodium Hedon. Dikke hits als Watskeburt, Sterrenstof en De Formule kregen hele festivals plat in zowel Nederland als België.

djvt_zwolle.jpg 

Vorig jaar verscheen alweer het vijfde album Manon, een onberispelijke ode aan de vrouw. Voorprogramma in Hedon wordt verzorgt door Yung Internet. Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar. Manon, de opvolger van Parels voor de Zwijnen (2005), De Machine (2008), De Lachende Derde (2010) en Ja, Natúúrlijk! (2013) is één grote ode aan de vrouw. Natuurlijk doet De Jeugd Van Tegenwoordig dat immer volwassen en beleefd, maar ook roekeloos en futuristisch. Er wordt gestunt, gestreeld, genomen en gegeven, uiteraard wederom rijkelijk en exclusief gearrangeerd door het fenomeen Bas Bron.

support: YUNG INTERNET
Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse designer hiphop formatie, bestaande uit Yung Mau, Yelli en DJ Hyperlink, debuteerde eind 2014 met hun EP genaamd J.O.B.S.. De terugkerende lijn in de nummers is de social media cultuur waar iedereen zich op een bepaalde manier wel terug in weet te vinden.
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG
support: YUNG INTERNET
 
Locatie                                                           : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer         : Vrijdag 01 april
Open               : 19:30 uur
Aanvang         : 20:15 uur
Entree                                                : € 26,50
 
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen: