Uitverkoop V&D Zwolle start woensdag

Zwolle – Woensdag 23 maart start bij de V&D aan de Roggenstraat in Zwolle de uitverkoop van het failliet verklaarde warenhuis. V&D cadeaubonnen worden niet geaccepteerd. Het inpandige restaurant La Place blijft tijdens de uitverkoop gesloten.

vd_zwolle.jpg 

De opruiming met kortingen tot 60% duurt drie weken tot en met 14 april. Daarna wordt het gebouw definitief gesloten. De winkel is de komende periode op normale openingstijden geopend. Ook op de eerstkomende Koopzondag, op 3 april, zal het warenhuis open zijn. De opbrengst van de uitverkoop gaat naar de schuldeisers als uitkeringsinstantie UWV, verhuurders, leveranciers en curatoren. De kassamedwerkers worden ingehuurd via een uitzendbureau, dat zullen voormalige bedrijfsleiders en enkele ex-medewerkers zijn.

Artikel delen:
Reacties 37
 1. Tis nothing. Lekker shoppen @ Bataviastad Lelystad, @ Designer Outlet Roermond met elke dag korting 30 tot 70%. Das pas lekker shit, Ofniedan, Jeweetzelf Gi! Hugo Boss, Lacoste, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Michael Kors enz. enz. Enjoying the Good Life!
  Partying in tha Club, Spending Money and get Chicks!


  ⚠️ Meld

 2. Alleen de eigen merk artikelen van VD worden te koop aangeboden. De echte merken dus niet. Die zijn al weg. Zak er maar lekker in zou ik zeggen.


  ⚠️ Meld

 3. Voor iedereen die zich verbonden voelt met V&D is er een Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
  https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

  We steken elkaar een hart onder de riem door herinneringen op te halen, wat hand in hand gaat met een stukje nostalgie. De groep bevat onder andere foto’s van het afscheid van het personeel, persoonlijke herinneringen, foto’s en afbeeldingen van filialen van V&D, nostalgische reclames en filmpjes met historische beelden.


  ⚠️ Meld

 4. Dus wel 09.30 uur?? Waarom staat hierboven dan 12.00 uur? Zijn de tijdens nergens in media gepubliceerd? Straks sta ik voor dichte deur om 09.30 uur


  ⚠️ Meld

 5. Ik denk zelf dat de openingstijd om 09:30u.
  Mensen die zeggen dat het om 12.00u is, willen je op de verkeerde been zetten. Zij willen graag als eerst in de winkel zijn, dan hebben ze 2.30u de tijd voordat jij aan komt zetten.

  Een voordeel hierin is dat ze aan crowdcontrolling doen, dat betekend dat mensen in etappes de winkel bezoeken.

  Een nadeel is dat zij ‘de beste’ spullen inslaan, voordat jij arriveert.

  Maar ieder heeft een eigen smaak, wat de beste is voor de een hoeft niet het beste voor de ander te zijn.


  ⚠️ Meld

 6. Een nadeel is dat zij ‘de beste’ spullen inslaan, voordat jij arriveert.

  Nou, dat zou wat zijn. Iemand anders heeft betere spullen dan jij.
  Ik ga weer aan het werk en me met wat belangrijkere zaken in het leven bezighouden.


  ⚠️ Meld

 7. Kinderachtig om mensen te laten wachten..wat mij betreft puur publiciteit trekken..las dat reguliere openingstijden worden aangehouden maar das dus niet zo! Betaald vd dan ook parkeerkaart? Nu dus helaas weer naar huis want met kinderen uren voor dichte deur wachten gaan we niet doen! Jammer


  ⚠️ Meld

 8. LOL, er staan dus écht mensen voor de deuren te wachten tot ze open gaan. Had ik niet verwacht. RTV-Oost had gisteren of eergisteren een poll daarover. 95% gaf aan dat ze daar niets te zoeken hadden. Misschien is iedereen daar dan toch niet zo eerlijk in geweest.


  ⚠️ Meld

 9. Hij is open wat een flop. Alles is 20&#xko;rting. Ja kerstballen 70?t klopt. Bijna alleen maar pin kassa s. Erg druk. De halve winkel is afgezet want door een storing kunnen die niet gescant worden. Ben ik hiervoor naar zwolle gekomen? Niks gekocht. Toen t open was was t inderdaad goedkoper zoals an zei


  ⚠️ Meld

 10. Betaald vd dan ook parkeerkaart

  Och, wat een ellende allemaal. Voor 10 euro aan benzine verreden, parkeerkaart gekocht. Weg korting.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.