Kunstroute Overijssel viert 5-jarig bestaan

Zwolle – Op zaterdag 2 april aanstaande opent Kunstroute Overijssel haar vijfde Kunstroutejaar. Op deze openingsdag zijn de exposerende kunstenaars tussen 11:00 en 16:00 uur in het Cultuurhuis aanwezig. Dit eerste lustrum wordt aansluitend gevierd met een twee maanden durende expositie in het Cultuurhuis in Stadshagen. Op werkdagen bent u van harte welkom om vanaf 08:30 uur de tentoonstelling te bezoeken aan de Werkerslaan 1.

De leden van Kunstroute Overijssel houden naast deze grote expositie in Stadshagen weer open huis en/of atelier. Dit jaar is dat in het weekend van 24 en 25 september. Dan kunt u genieten van kunst onder het genot van een kop koffie of thee. Bij de leden kunt u uiteenlopende kunstvormen bezichtigen, bijvoorbeeld schilderkunst, zowel abstract als realistisch, moderne of klassieke kunst, sculpturen van keramiek, hout of brons, glaskunst en nog veel meer.

Kunstenaars en galeriehouders uit Zwolle, Steenwijk, Raalte, Wetering, Welsum,Dedemsvaart, Wijhe, Dalfsen, Laag-Zuthem en Apeldoorn zullen in september (een deel van) hun werk tentoonstellen voor bezoekers van de Kunstroute. Ook bieden sommige kunstenaars tijdens het open huis/ atelier u de mogelijkheid tot een ‘kijkje in de keuken’ en kunt u ze aan het werk zien.

De folder met adressen van de deelnemende kunstenaars is vanaf begin september op verschillende punten in het centrum van Zwolle en in de regio af te halen. Ook is de folder vanaf dat moment te downloaden vanaf de website van Kunstroute Overijssel. Voor nieuwsgierigen die hier niet op willen wachten, op de website van Kunstroute Overijssel zijn alle deelnemende kunstenaars ook te vinden.

Artikel delen:

Reageer