Bluefingers Ultimate Frisbee opent jeugdtak

Zwolle – Frisbee als sport is razend populair, ook in Zwolle. Na een flinke groei van het aantal leden van Bluefingers Ultimate Zwolle, is daarom besloten een jeugdtak op te richten. Zo kunnen ook kinderen tussen de 8 en 13 jaar kennis maken met deze nieuwe, snelle en dynamische sport.

frisbee.jpg 

Ultimate Frisbee is een echte teamsport. Kinderen spelen 3-tegen-3. Het is de bedoeling de frisbee in de eindzone van de tegenstander te vangen. Je mag niet lopen met de frisbee en het wordt fairplay gespeeld, er is dus geen scheidsrechter en de kinderen zijn daarmee zelf verantwoordelijk voor het goede spelverloop. Dit maakt dat Ultimate Frisbee wedstrijden zich kenmerken door een goede sfeer, plezier en sportiviteit.

Een keer meetrainen? De eerste training zal plaatsvinden op dinsdag 5 april van 18:00 tot 19:00 op sportpark de Marslanden. Voor 5 euro kunnen 4 introductietrainingen gevolgd worden. Ook bieden de Bluefingers clinics aan! Voor meer informatie kijk op www.bluefingersultimate.nl. Voor aanmelden mail naar: info@bluefingersultimate.nl.
 
Adres sportpark de Marslanden: Hyacinthstraat 66 te Zwolle
Extra informatie:
telefoon             06-23477406
e-mail                  info@bluefingersultimate.nl
web                      www.bluefingersultimate.nl
Facebook            www.facebook.com/BluefingersUltimateFrisbee
Twitter                @BUFZwolle

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Leuk dat ze dat gaan doen. Ik heb in december een wedstrijd gezien. Erg leuk om een keer te zien want ze zijn erg goed. Daar kunnen de kids dan genoeg van leren. 🙂


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.