Workshop voor mantelzorgers over autisme

Zwolle – Mensen die een vriend, kind, partner of familielid met een stoornis in het autistisch spectrum hebben, kunnen op donderdag 14 april zelf beleven wat autisme inhoudt. De workshop is bedoeld voor mantelzorgers en is gratis.

Deze avond wordt in eerste instantie aangeboden voor mantelzorgers. Zij krijgen aan de hand van een stukje theorie en een Autisme Belevingscircuit meer inzicht in hoe iemand met autisme de wereld ervaart en kunnen er daardoor beter mee om leren gaan. Aan het eind van de avond is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Naast mantelzorgers zijn ook andere geïnteresseerden welkom.

Judith Spijkstra en Marja Eding verzorgen deze avond. Zij werken bij het expertisecentrum Advisium van de ’s Heerenloo Zorggroep en hebben beiden veel ervaring in het begeleiden van kinderen en volwassenen met autisme.
Workshop ‘Een stap in de wereld van autisme’, donderdag 14 april 2016 van 19.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur) bij Steunpunt Mantelzorg (ZwolleDoet!), Burgemeester Drijbersingel 11 in Zwolle. Aanmelden kan via mantelzorgzwolle.nl/autisme.

Artikel delen: