Paaslunch voor deelnemers 50|50 Workcenter

Zwolle – Op donderdag 23 maart 2016 is er een Paaslunch voor 22 deelnemers van 50|50 Workcenter van Leger des Heils Overijssel aan de Dijkstraat 6 in Zwolle. De lunch wordt geheel geschonken door supermarkt Jumbo Stadshagen.

Een tweedejaars MBO student van Landstede, die momenteel stage loopt bij het Leger des Heils, heeft dit project “De Paaslunch”, met de medewerking van de supermarkt uit Stadshagen kunnen realiseren. 50|50 Workcenter Zwolle is onderdeel van Leger des Heils WG Overijssel. Het Leger des Heils WG Overijssel richt zich op het verlenen van zorg, hulp en/of begeleiding aan de meest kwetsbaren in de samenleving. Onze aanpak is gericht op het herstel van het gewone leven.

Activiteiten Workcenter
De verschillende afdelingen binnen het workcenter vervaardigen een breed scala aan producten en diensten, die tegen een aantrekkelijke prijs worden verkocht in het workcenter. Er is een brasserie, een kleding- en cadeaushop, een fietsenreparatie en -verkoop, een kunstverkoop en een ICT servicepunt. Deelnemers van 50|50 Workcenter worden door jobcoaches en werkbegeleiders geactiveerd en waar mogelijk toe geleid naar (betaald) werk.

Artikel delen: