Stadshagen Blessed Generation Open Zwolle

Zwolle – Afgelopen maandag is de vierde editie van het Stadshagen Blessed Generation Open van start gegaan op het tennispark van TC’91 Stadshagen. Met 160 deelnemers en goede weersvoorspellingen lijkt het weer een mooie toernooiweek te worden. De opbrengst van het toernooi gaat naar stichting Blessed Generation. Een organisatie in Kenia dat onder leiding van de Nederlandse Ria Fennema 3 kinderhuizen runt. Dit jaar gaat de opbrengst specifiek naar het project Droomschool, een nieuw op te starten middelbare school. Meer informatie over deze stichting is te vinden op: www.blessedgeneration.nl .

Tijdens dit officiele KNLTB toernooi, wordt er niet alleen getennist voor het goede doel. Er is ook een verloting met mooie prijzen op zondagmiddag en Reuverssport komt vrijdagavond tennisrackets bespannen, voor het goede doel. De wedstrijden zijn vrij te bezoeken en worden iedere avond gespeeld vanaf 18.30 uur op het tennispark van TC’91 Stadshagen aan de Oude Wetering 43. De finales staan gepland op zondag 27 maart.

Zaterdag 26 maart is er op het tennispark een open dag en de mogelijkheid voor nieuwe leden om kennis te maken met de mooie tennissport en zich met korting aan te melden bij de vereniging.
 
Iedereen is van harte welkom.

Artikel delen:

Reageer