Streekmarkt ‘Smaak van Zwolle’

Zwolle – Op zondag 10 april a.s. vindt er weer een Streekmarkt ‘Smaak van Zwolle’ plaats in Doepark Nooterhof. De ‘Smaak van Zwolle’ wordt georganiseerd door Doepark Nooterhof en Slow Food Zwolle. Bezoekers van de gratis toegankelijke markt kunnen proeven van allerlei producten uit de streek zoals kaas, bier, wijn, worst, groente, fruit, zoetwaren, mosterd, vlees en vleeswaren, vruchtensappen, zoete en hartige lekkernijen en brood. De meeste producten zijn ook te koop.

streekmarkt_zwolle.jpg 

Deze editie verwelkomt de streekmarkt een aantal nieuwe standhouders waaronder: Aardbeienkwekerij Kalter, Taart & Wijn, de Seizoenen en de Wolvarkenhoeve. Vanzelfsprekend zijn de vertrouwde partners ook weer aanwezig, zoals het Wereld Natuurfonds, de Stichting Milieuraad Zwolle, de Geologische Vereniging Zwolle, SlowFood Zwolle, Solar Live, IVN Afdeling Zwolle zijn aanwezig met een kraam. Leden van de Zwolse Trekzakclub zorgen voor een muzikale noot. Studenten van Landstede verzorgen doe- en speelactiviteiten voor de allerkleinsten. Zo kunnen kinderen zich laten schminken en is er een springkussen.

Daarnaast is kinderboerderij Weezenlanden park aanwezig met een aantal dieren, zodat er lekker geknuffeld kan worden. De ouders hebben dan ook alle tijd om de markt rustig te bezoeken. De Streekmarkt is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. In verband met de beperkte parkeerruimte verzoekt de organisatie bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.