Berkum Dance Party met Hans & Rianne

Zwolle – Op 9 april is het weer zover! De 1ste Berkum Dance Party van dit jaar! Dit keer met DJ-duo Hans Plattel & Rianne Bekkink, beiden bekend als de PEC Zwolle DJ’s. Samen hebben zij een ruimte historie als het om draaien gaat. Zij staan garant voor een gezellige avond dansen en zijn gespecialiseerd in ieder genre vanaf de jaren 70 tot de hits van nu.

De Berkum Dance Party wordt twee keer per jaar georganiseerd en bezocht door Berkumers, oud Berkumers en mensen uit alle andere wijken van Zwolle en daarbuiten. Het is voor velen een weerzien met oude vrienden en bekenden. Kortom: een avond die je zeker niet wil missen! Lokaliseer je vrienden, oud klasgenoten en buren van toen, en kom naar de Berkum Dance Party! Hans & Rianne draaiden in het verleden op feesten voor Ikea, Scania en PEC Zwolle, en waren op verschillende feesten in Zwolle te zien. Maar ook buiten de stad laten zij feestsporen na! Hans & Rianne, een unieke samenwerking voor een unieke avond!

Gratis kaarten? Hans & Rianne gaan in de komende dagen ergens in Zwolle een poster plakken. Weet jij deze te vinden? Maakt dan een originele selfie en plaats deze op de Berkum Dance Party Facebookpagina.  Onder de inzenders verloten zij gratis kaarten + drankmunten!
Datum: 9 april a.s.
Locatie: De Weijenbelt
Zaal open:  van 21.15 uur tot 02:00 uur
Entree: € 5,-
Leeftijd: Vanaf 25 jaar
Facebook: https://www.facebook.com/events/217296581945179/
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Bij PEC draaien ze elke wedstrijd het zelfde riedeltje. Of dat zo voorgeschreven is door PEC weet ik niet, maar ik heb het idee dat men net zo goed een mooie mix op een USB stick kan zetten en laten afspelen. Er lijkt weinig nieuwigheid aan te zitten.

    Dit zegt overigens niets over hun kwaliteit buiten het stadion, maar mijn gevoel zegt dat Hans Stroeve een stuk beter draait.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.