Meld je alsnog aan voor de WAK in Zwolle

Zwolle – Heb jij je nog niet aangemeld voor de Week van de Amateurkunst in Zwolle, maar wil je graag meedoen? Geef je dan op voor 6 april a.s.! Van 28 mei t/m 5 juni staat de binnenstad van Zwolle in het teken van de amateurkunst. Het bruisende WAK Festival bestaat dit jaar uit vernieuwende en traditionele optredens en performances, tentoonstellingen en veel meer.

Naast diverse optreedmogelijkheden op professionele podia biedt de WAK dit jaar een nieuw en aantrekkelijk avondprogramma met inspirerende masterclasses en actieve workshops, die aanzetten tot (her)nieuwde samenwerkingen, deskundigheidsbevordering, kruisbestuivingen, reflectie en innovatie. 

Voor wie?
De WAK is er voor iedereen die in de vrije tijd actief aan kunst doet en van kunst houdt, individueel of in groepsverband, jong of oud. Van muziek en beeldende kunst tot theater en dans. Van talentvolle jongeren van een breakdanceformatie tot een operakoor.

Stadkamer coördineert
Stadkamer – coördinator en initiator van het WAK Festival – verleidt, verbindt en vernieuwt. Stadkamer streeft naar een 9-daags festival met een actuele en prikkelende programmering voor jong en oud. De amateurkunstenaars (individueel of in groepsverband) ontwikkelen en voeren de activiteit uit, Stadkamer ondersteunt, verbindt en adviseert waar nodig.

Podiummogelijkheden
Tijdens het 9-daagse WAK Festival zijn er diverse optreedmogelijkheden. Stadkamer biedt gratis professionele binnen- en buitenpodia, in samenwerking met o.a. Zwolse Theaters (Zwolle Open Podium), Zwolle Unlimited en Parkpret in Park Eekhout. Kijk voor het gehele programma en de mogelijkheden op: amateurkunst.stadkamer.nl.

Meld je aan!
Aanmelden kan tot 6 april met behulp van het online inschrijfformulier. Voor het Zwolle Open Podium hanteren we een apart inschrijfformulier. Meer informatie over het aanmelden vind je op onze website. Deelname aan de WAK is geheel gratis.

Stadkamer hoopt samen met jullie een bruisend festival neer te zetten!

Artikel delen: