Anti-talkshow De Staat van Verwarring

Zwolle – Op vrijdagavond 8 april is De Staat van Verwarring te bewonderen in Schouwburg Odeon (Dommerholtzaal) te Zwolle. De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders.

theater_staat_van_verwarring_2016_2017.jpg 

In 2006/2007 was de gelijknamige late night show op televisie te zien bij de VPRO. Nu dus ook in het theater met o.a. twee interessante gasten (zie onder) uit de stad waar de voorstelling plaats vindt, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij.

In de voorstelling van 8 april a.s. zijn twee interviewgasten t.w.:
 
De interviewgasten zijn:
1)    Ralph Keuning (directeur van De Fundatie)
2)    Martijn van Hese (‘Partij voor Cultuur’)
 
Ronald Snijders is bekend van: ‘Larie’,  ‘RamBam’, normalemensen.nl, ‘Wat Als…’, De slimste mens’ en van zijn boek en de vaste rubriek ´De Alfabetweter´ in De Volkskrant. Ook verschijnt Snijders regelmatig aan tafel in DWDD. Daarnaast is hij in de theaters te zien met zijn voorstelling ‘One man show’ en ‘Welke show’ (try-outs)
 
Pieter Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict en De slimste mens. Jouke is ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon.  Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Burorenkema.nl. Jouke maakt ook deel uit van De Hyena’s en toert met zijn solo-voorstelling ‘Tot nu toe’ langs de Nederlandse theaters (NRC****).
https://zwolsetheaters.nl/programma/de-staat-van-verwarring-absurdistische-anti-talkshow-met-ronald-snijders-en-pieter-jouke
 
HUMOR TV link Staat van Verwarring
http://humortv.vara.nl/fragment/humortv-special-de-staat-van-verwarring-2/
 
Vrijdag 8 april
Schouwburg Odeon
Dommerholtzaal
De Staat van Verwarring
Aanvang: 20.30 uur
www.zwolsetheaters.nl
Tel. 0900-1435

Artikel delen: