“Zwolle Stad vol Engelen”

Zwolle – De gezamenlijke kerken van Zwolle hebben de stad uitgeroepen tot: Zwolle Stad vol Engelen. De slogan wordt gepresenteerd op 27 april, Koningsdag. Op die dag zal de stad Zwolle vol Engelen zijn die zich op een bijzondere en verrassende manier presenteren.

De gezamenlijke kerken in Zwolle, verenigd in Diaconaal Platform Zwolle en Podium van Kerken, zullen de komende vier weken gebruiken om de slogan “Zwolle Stad vol Engelen” meer en meer gestalte te geven. Engelen zijn immers niet voorbehouden aan de kerken, engelen zijn van en voor iedereen. De presentatie op Koningsdag woensdag 27 april zal worden ondersteund door Engelen ter plaatse, zoals: de Engel van Gastvrijheid, de Engel van Vrede, de Engel van Barmhartigheid en de Engel van Verbinding. De Engel van Iedereen, de Zwolse Glazen Engel, zal een hoofdrol gaan spelen in de presentatie.

In alles staan 27 april daarbij veiligheid, vrede en een glimlach op het gezicht voorop! Het is de bedoeling dat de komende jaren de slogan “Zwolle Stad vol Engelen” de verbindende schakel zal zijn tussen de gezamenlijke kerken en de stad Zwolle.

Artikel delen: