Ryan Thomas verlengt contract bij PEC Zwolle

Zwolle – Ryan Thomas heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De Nieuw-Zeelander, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan blijft zodoende tot het einde van het voetbaljaar 2018-2019 aan de Zwolse club verbonden. In een eerder stadium werd dit nieuws door technisch directeur Gerard Nijkamp al kenbaar gemaakt tijdens zijn bezoek aan het programma De Tafel van Kees op FOX Sports.

Ryan Thomas zelf over zijn contractverlenging: ,,Dat ik mijn contract in Zwolle heb verlengd stemt mij erg gelukkig. PEC Zwolle is mijn eerste club buiten Nieuw-Zeeland en heeft een speciale plek in mijn hart gekregen. Ik heb de verschillende opties afgewogen, maar heb geen haast om naar een andere club te gaan. Dat komt ook omdat PEC Zwolle zich de laatste seizoenen flink heeft ontwikkeld. Waar we aan het begin enkel als doelstelling hadden om niet te degraderen, doen we nu mee om een plek bij de top-8 in de Eredivisie. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en wil, als ik weer volledig ben hersteld van mijn blessure, weer belangrijk zijn voor PEC Zwolle.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Als club zijn we erg content met het langer aanblijven van Ryan. Hij heeft sinds zijn komst aangetoond een absolute meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Momenteel zit Ryan in de laatste fase van zijn revalidatie en wij hopen dan ook dit seizoen nog van zijn diensten gebruik te mogen maken. Dat spelers van dit kaliber ook de komende jaren in Zwolle spelen is goed voor zowel de club als de ontwikkeling van de spelers zelf.”
Naast Thomas heeft overigens ook middenvelder Rick Dekker van de week zijn handtekening gezet onder het nieuwe contract dat hem tot medio 2018 aan de club bindt. Ook dit nieuws is in een eerder stadium reeds gecommuniceerd, alleen vond de fysieke handeling enkele dagen geleden plaats.
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Zeer mooi nieuws, voor zo’n groot talent. Het zal zijn vriendinnetje in Zwolle zijn die hem, ondanks interesse van grote clubs en de belabberde financieel situatie in categorie I van PEC, in Zwolle houdt.


  ⚠️ Meld

 2. Contractverlenging bij peczwolle:

  1. we zijn tevreden over de samenwerking
  2. we gaan in gesprek
  3. binnenkort gaan we praten
  4. we zijn in gesprek
  5. op enkele punten na is het rond
  6. we zijn er uit
  7. binnenkort word er getekend
  8. nog even de puntjes op de i
  9. verwachten dat het nu snel rondkomt
  10. we hebben een handtekening en het is rond

  Hoe vaak wil je hetzelfde nieuws als ‘nieuws’ brengen… man man over het uitmelken van een nieuwsfeit gesproken


  ⚠️ Meld

 3. Mooi!! Goed nieuws maar dat dwingt PEC natuurlijk ook af gezien het beleid en resultaten.

  @kijkdan. Veel te kort door de bocht natuurlijk. Thomas voetbalt bijna 20.000 km van huis en dan zal hij in Zwolle blijven voor zijn vriendin als bv Ajax hem zou willen?? Welterusten wereldburger. PEC staat er beter voor dan jij suggereert, wacht maar op de volgende meeting…het azijn druipt van je bijdrage


  ⚠️ Meld

 4. @FCZZ

  Wat maakt dat uit. Ook al is ze een schoonmaakster. Ryan Thomas is een spontane goed voetballende jonge speler met karakter en daar moet je er meer van hebben.;)


  ⚠️ Meld

 5. Met recht 1 van de populairste pecspelers, spontaan, sympathiek en met tomeloze inzet
  Ddie we eeuwig dankbaar zijn voor zn 2 doelpunten in de bekerfinale – waardoor Ajax afging

  Wordt moeilijk voor hem en pec om nog zo n hoogtepunt te bereiken

  Laat hem daarom over 1-2 jaar voor miljoentjes naar een leuke Engelse runner up club gaan, zoiets als Leicester City of Southampton nu


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.