Total body workout Survivalfit

Zwolle – Survivalvereniging Thor uit Zwolle biedt een nieuwe trainingsvorm voor mensen die graag buiten sporten en een total body workout willen doen. Thor biedt de mogelijkheid om naast de zware survivalruntrainingen een workout te volgen die toegankelijk is voor een breder publiek.

survivalrun.jpg 

Tijdens de trainingen komt de vereniging vaak mensen tegen die buiten sporten heerlijk vinden maar voor wie de survivalruntrainingen te zwaar zijn. Om deze mensen toch een uitdagende training op niveau aan te bieden is Thor gestart met Survivalfit, dit is een combinatie van bootcamp en survivalrun waarbij de zware touwklimhindernissen worden vermeden. De trainingen draaien inmiddels een jaar en veel sporters vinden door survivalfit tevens de weg naar survivalrun door verbetering van hun fysieke conditie. De locatie van Thor is een ideale omgeving voor Survivalfit. In het bos hangen meer dan 50 hindernissen waar voldoende uitdaging aanwezig is voor zowel de beginner als de gevorderde survivalatleet. 

Wil jij je voorbereiden op een mud of obstacle run, of ben je op zoek naar een training waarbij je al je spieren gebruikt en waar je je fysieke en mentale grenzen kan opzoeken, dan ben je van harte welkom voor een proeftraining op de locatie van Thor aan Weteringkade 1, elke maandag en donderdag van 19.30 tot 21.00 uur.

Artikel delen: