PvdA Zwolle naar de Wipstrik en Berkum

Zwolle – De Partij van de Arbeid Zwolle bezoekt zaterdag 2 april de Wipstrik en Berkum. Vanaf 11:00 uur gaan leden van de PvdA de wijken in om met bewoners in gesprek te gaan.

Fractievoorzitter Eefke Meijerink bendrukt het belang om met de bewoners in gesprek te zijn: "Voor de PvdA is dit bezoek een manier om in contact te komen met bewoners en hen te vragen wat hun beleving is bij de komst van een azc. Ik vind het belangrijk om dat zelf van hen te horen." Overigens hebben in de afgelopen weken verscheidene raadsleden van de PvdA al veel contact gehad met wijkbewoners. Verder hebben zij de verschillende bijeenkomsten over het azc bezocht. Meijerink: "Maar niet iedereen gaat naar zo’n bijeenkomst of neemt contact op met de raad. Omdat wij het belangrijk vinden om alle geluiden van wijkbewoners te horen, trekken we zaterdag de wijk in, om te luisteren naar wat bewoners te zeggen hebben."

De PvdA is zaterdag vanaf 11:00 in de wijken te vinden. Heeft u vragen of opmerkingen? Kom gerust langs en spreek een van de leden aan. Zaterdag geen tijd? Dan kunt u de partij mailen op zwolle@pvda.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Benieuwd hoe het gister was… Prima initiatief in elk geval!
  Lijkt me ook mooi en voldoening-gevend om alle (altijd negatieve) vooroordelen, onterechte en valse vingerwijzingen, in de schoenenschuiverij, verwensingen, zondebokzoekend-papagaaien en framing op ‘PvdA-landelijk’, tenminste, te mogen nuanceren.
  Hoor overigens, halverwege de rit, geen/nauwelijks kritiek over PvdA-Zwolle. Waar ze ook in het college zitten.
  Er schiet me, recent, zo 1 besluit te binnen.

  Men gaat de sluitingstijden voor de horeca vrijgegeven. Met een proefperiode van een jaar.

  Dacht al, wat moet PvdA uitgerekend in Berkum en De Wipstrik. Uit die wijken komen niet de meeste PvdA-stemmers. Maar het gaat ze hier vooral om de beleving van de omwonenden van het komend AZC…mooi.
  Vraag me overigens wel af in welke 2 wijken wél de meeste PvdA-stemmers zitten…In Stadshagen was het een beetje het Zwolsche beeld

  ChristenUnie met 1669 stemmen
  VVD met 1296 stemmen
  D66 met 1287 stemmen
  PvdA met 967 stemmen

  Live in gesprek gaan en de inwoners horen en feedback geven, is natuurlijk ALTIJD goed. Goede communicatie is zo belangrijk. Weet dat het een open deur is, maar daarom niet minder waar.  ⚠️ Meld

 2. Dag Dick,

  Lees het uitgebreide persbericht op deze site. Was opvallend positief. Niet verwacht.

  Vriendelijke groet,
  Patty


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.