Showcase Jubal Zwolle

Zwolle – Zaterdag 16 april 2016 presenteert showband Jubal Zwolle voor de vierde keer de jaarlijkse Showcase. Op deze avond stellen alle onderdelen zich voor aan het aanwezige publiek. De Showcase vindt vanaf 19.00 uur plaats in het Jubalgebouw in Zwolle.

jubal_showcase_2015.jpg 

De Showcase is een concept dat Jubal inmiddels al enkele jaren met succes uitvoert. Kenmerkend voor dit concert is dat alle onderdelen, van het leerlingenorkest en Jong Jubal tot aan het seniorenorkest en de colorguards, hun muziek en shows laten horen en zien. Voor veel jeugdige muzikanten is dit hun allereerste concert. De Showcase is een manier waarop Jubal Zwolle aan vrienden, donateurs, familieleden, sponsoren en overige geïnteresseerden laat zien wat er het komende jaar te beleven is qua muziek en show. Dit jaar werkt Jubal hard aan een nieuwe taptoeshow, waarvan tijdens de Showcase voor het eerst een voorproefje te horen is. 

De avond begint om 19:00 uur in het Jubalgebouw (Geert Grootestraat 1 in Zwolle) en de zaal is vanaf 18.30 uur geopend. De entree is gratis en in de pauze is er een leuke activiteit. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel en muziek van evenementenband 103dB.

Artikel delen: