Kunstroute in Cultuurhuis Stadshagen

Zwolle – Kunstroute Overijssel viert haar vijfjarig bestaan met een twee maanden durende expositie in het Cultuurhuis in de wijk Stadshagen.

opening_kunstrouteoverijssel_cultuurhuis_st_hagen_02.jpg 

Het vijfde Kunstroutejaar werd zaterdag geopend. Het duo Lin & Ar verzorgde voor deze activiteit de muzikale noot. Op deze openingsdag waren de exposerende kunstenaars tussen 11.00 en 16.00 uur in het Cultuurhuis aanwezig. Dit eerste lustrum wordt aansluitend gevierd met een twee maanden durende expositie in het Cultuurhuis. Op werkdagen bent u van harte welkom om vanaf 08.30 uur de tentoonstelling te bezoeken aan de Werkerslaan 1.

opening_kunstrouteoverijssel_cultuurhuis_st_hagen_01.jpg

opening_kunstrouteoverijssel_cultuurhuis_st_hagen_04.jpg

opening_kunstrouteoverijssel_cultuurhuis_st_hagen_03.jpg 

De leden van Kunstroute Overijssel houden naast deze grote expositie in Stadshagen weer open huis en/of atelier. Dit jaar is dat in het weekend van 24 en 25 september. Dan kunt u genieten van kunst onder het genot van een kop koffie of thee. Bij de leden kunt u uiteenlopende kunstvormen bezichtigen, bijvoorbeeld schilderkunst, zowel abstract als realistisch, moderne of klassieke kunst, sculpturen van keramiek, hout of brons, glaskunst en nog veel meer.

Kunstenaars en galeriehouders uit Zwolle, Steenwijk, Raalte, Wetering, Welsum, Dedemsvaart, Wijhe, Dalfsen, Laag-Zuthem en Apeldoorn zullen in september (een deel van) hun werk tentoonstellen voor bezoekers van de Kunstroute. Ook bieden sommige kunstenaars tijdens het open huis/ atelier u de mogelijkheid tot een ‘kijkje in de keuken’ en kunt u ze aan het werk zien. 

Artikel delen: