Jubileumshow Melodysingers in De Spiegel

Zwolle – Voor de vierde maal in haar 25-jarig bestaan presenteert het pop- en musicalkoor de Melodysingers uit Zwolle een wervelend en avondvullend programma in Theater De Spiegel.

melodysingers.jpg 

Optredens van de Melodysingers staan garant voor mooie muziek, vrolijkheid, ontroering, verrassing en passie. In “Time after Time” nemen de Melodysingers hun gasten mee op een muzikale reis door de tijd. Van vergeten nummers uit vervlogen tijden, naar bekende klassiekers uit de vorige eeuw zoals Blue Suede Shoes, Let’s Twist Again en Proud Mary. Veel tijd is ingeruimd voor aanstekelijke, soms uitdagende, hedendaagse popsongs als Love You More, A Night Like This, en Wake Me Up. Natuurlijk mag ook de moderne evergreen Mag ik dan bij jou niet in het repertoire ontbreken.

Volgens dirigent Martin Glas is “het koor er klaar voor. In ruim 2 jaar hebben we een geheel nieuw repertoire van 17 nummers ingestudeerd”. De koornummers worden afgewisseld met intermezzo’s van de dansgroepen Diff Dance Centre uit Zwolle en Acrogym uit Hattem. Het geheel wordt begeleid door de  Melodyband olv Henk Doest.
 
In deze jubileumshow zullen de Melodysingers op hun geheel eigen wijze wederom alles uit de kast halen om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.
Artikel delen: