Comité Zendmast maakt zich op voor bezwaar

Zwolle – Het comité Opgepast Zendmast, dat de afgelopen dagen een gesprek had met de wethouder(s) van de gemeente Zwolle over het plaatsen van een zendmast in het Aa-park nabij de Maaslaan in de wijk Aa-landen, is teleurgesteld. Het comité wil de mast niet aan de Maaslaan hebben, en hebben de wethouder gevraagd zelf uitleg te komen geven aan de buurtbewoners. Dat gaat de wethouder niet doen.

Het comité moet na het overleg concluderen dat de wethouder de buurt geen informatie zal geven. "Wij moeten begrip hebben voor het feit dat zo’n mast onoverkomelijk is en dat alternatieven niet onderzocht hoeven te worden." Waarschijnlijk gaat de vergunning voor de zendmast aan de Maaslaan de komende week verleend worden. Het comité kondigt aan dat er dan bezwaar aangetekend zal worden, en zal dat ook de buurtbewoners adviseren om dat schriftelijk te doen. Op de website www.zendmastenzwolle.nl zal dan een voorbeeldbrief te downloaden zijn.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @ Adnil.
  Heb je je wel goed ingelezen? Die mast staat er namelijk nu wel, maar kan op die locatie niet blijven staan.


  ⚠️ Meld

 2. @Criticus – Heb jij zelf je wel goed ingelezen? Die mast kan op die locatie wel blijven staan, maar SWZ ligt dwars om een handvol flatbewoners te plezieren.


  ⚠️ Meld

 3. Riet wat n kortzichtige reactie weer wil je nou ook over particuliere eigendommen gaan de baas gaan spelen , wat zielig zeg ik vind het knap van de swz dat ze hun belofte nakomen .
  De mast komt er ik ben voor ook al kijk ik er tegenaan mag van mij morgen al.


  ⚠️ Meld

 4. Nee Riet dat zeg jij niet. Maar volgens jou redenatie zeg je hetzelfde als mij. Daar zit de fout, jou redenatie klopt niet.


  ⚠️ Meld

 5. Adnil heeft w?l degelijk gelijk als je een andere provider hebt dan T-Mobile, bijv. KPN. De antenne die verplaatst moet worden van de Dollardflat naar een nieuwe locatie is van T-Mobile en dus alleen voor klanten van T-Mobile!
  Natuurlijk zal T-Mobile de niet benodigde ruimte in zo’n mast straks commercieel verhuren aan anderen, tel uit je winst! en natuurlijk wordt het verkocht als iets van algemeen belang. Dat is het niet, wel en alleen het belang van T-Mobile


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.