Prinsessenfeest in VEZ-centrum

Zwolle – De Vrije Evangelisatie Zwolle organiseert samen met uitgeverij Ark Media op 9 april een prinsessenfeest in het VEZ-centrum. Het nieuwe prentenboek ‘De Koning wacht op jou’ uit de prentenboekenserie ‘Thuis bij de Koning’ wordt gepresenteerd. Meisjes van 4 tot en met 7 jaar zijn van harte welkom. Er zijn een poppenkastvoorstelling en leuke activiteiten.

prinsessenfeest_zwolle.jpg 

Het prinsessenfeest start zaterdagmiddag 9 april om 14.00 uur. De middag is bedoeld voor meisjes uit groep 1, 2 en 3 en vindt plaats in het VEZ Centrum aan de Rieteweg 12 in Zwolle. Alle meisjes mogen komen in hun mooiste prinsessenjurk. Het programma bestaat uit een poppenkastvoorstelling, samen zingen, knutselen en ze kunnen een prinsessendiploma halen. Ook zijn er diverse hoeken ingericht met make-up, nagels lakken en om haar op te laten steken. Er is een boekentafel aanwezig met de boeken en kalenders van auteur Tanneke Dorgelo. Het gratis programma eindigt om 16.00 uur.

De Koning wacht op jou
Het prentenboek ‘De Koning wacht op jou’ van uitgeverij Ark Media is het derde en laatste deel uit de serie ‘Thuis bij de Koning’. Prinses Rizpah ontdekt dat er een dief is: een eenzaam meisje dat ook graag een prinses wil worden. Maar is iedereen welkom bij de Koning?
De serie ‘Thuis bij de Koning’ is een parabel over God als vader en de mensen als zijn kinderen. Door de verhalen leren kinderen dat ze uniek en waardevol zijn, echte koningskinderen. In elk boek zit een stickervel.
Auteur en illustrator 
Tanneke Dorgelo uit IJsselmuiden is ook wel bekend van de wandkalenders ‘Word een echte Bijbelkenner’ deel 1 en 2, en van het onlangs verschenen kinderboek ‘Zo werkt God’ over de vrucht van de Geest. Zie ook www.tannekedorgelo.nl. Maaike van den Akker is freelance illustrator & graphic designer en ook wel bekend van ‘De vlieger’ en ‘Kenau komt je halen!’. Zie ook www.maaikevandenakker.nl.
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wow, wat kunnen mensen zeuren zeg.

  Er wordt iets georganiseerd, als het je niet aan staat, dan ga je toch niet. Of organiseer zelf iets. Weet vrijwel zeker dat wanneer een wijkcentrum dit had georganiseerd, dit commentaar er niet geweest was.

  Jammer

 2. Een wijkcentrum is niet bezig om kleine kinderen te indoctrineren.

  Wel geinig dat er met prinsessen wordt gewerkt, klopt wel met het hele sprookjesboek geheel.

 3. Ik vind het een ontzettend leuk initiatief. De VEZ organiseert trouwens wel meer leuke activiteiten, ook voor andere doelgroepen.
  Er is veel inzet van vrijwilligers. Dus ik heb wel waardering hiervoor.

Reageer