Succesvolle start VO- Scholencompetitie

Zwolle – In maart zijn de KNVB, Sportservice Zwolle en de WRZV Zaalvoetbalvereniging de VO- Scholencompetitie gestart in de WRZV hallen. Aan de competitie doen op dit moment vier Zwolse scholen mee. De Groene Welle, Het CCC, Talentstad Zwolle en het Thomas á Kempis maken onderling uit wie woensdag 25 mei de eerste WRZV VO- Scholencompetitie wisselbeker in ontvangst mag gaan nemen. Thomas á Kempis gaat halverwege aan de leiding.

vo_zaalvoetbal_scholencompetitie.jpg 

Projectleider Dion Reijnen is in zijn nopjes over de start van de competitie. “De start is zeker succesvol. De samenwerking met de scholen en de WRZV is prima en ik ben tevreden over het verloop van de competitie. Leuke teams en allemaal lekker gemotiveerd”. Voorzitter Freddy Eikelboom blikt ook tevreden terug over de eerste weken. “Het is een nieuw project, welke wij vanuit het budget van Sportimpuls kunnen financieren. Wat mij betreft krijgt deze competitie een jaarlijks terugkerend karakter, met liefst nog meer deelnemende scholen. Het zou geweldig zijn als alle VO- scholen hier straks aan deel kunnen nemen, zodat kinderen al op jonge leeftijd kennis kunnen maken met recreatief zaalvoetbal bij de WRZV. Ik wil in ieder geval kijken of we direct na de zomer een vervolg kunnen geven aan de VO- scholencompetitie”.

De tussenstand in de scholencompetitie is als volgt:
Algemene tussenstand
 
Thomas á Kempis      7 punten
Het CCC                     6
Talentstad                   5
Groene Welle              2
 
Woensdag 6 april as staat de volgende ronde in de scholencompetitie op het programma in de WRZV Hallen. Vanaf 16.00 uur komen de meisjes van de klassen 1 en/of 2 aan de aftrap. 

Artikel delen:

Reageer