Zwarte band voor 12-jarige Minh Thy Pham

Zwolle – Op zondag heeft het eerste dan-examen van Minh Thy Pham plaatsgevonden, het eerste meisjes jeugdlid dat binnen Mu Ssang een dan-examen doet. Een mooi en spannend moment waar Minh Thy de afgelopen zes jaar hard voor heeft getraind. Zes jaar waarin zij veel heeft geïnvesteerd in haar persoonlijke groei op de mooie weg die Taekwon-Do heet. Een weg die uiteindelijk moet leiden naar die felbegeerde zwarte band.

minh_thy_pham.jpeg 

Het dan-examen is een officieel moment, en omdat het hier om een jeugdlid van 12 jaar jong gaat, is besloten om het examen “achter gesloten deuren” dus zonder publiek te laten plaatsvinden om zo iedere afleiding en verstoring te voorkomen. Minh Thy is in haar examen bijgestaan door Boosabum Saskia Zomerdijk. Examinatoren zijn Sabum Kenneth en Boosabum Alvin. En het was een mooi examen. Een intensief examen ook dat ruim twee uur duurde, maar deze 12-jarige jongedame heeft het, zo zenuwachtig als zij was, hartstikke goed doorstaan. Een lange tijd van voorbereiding op deze dag, intensieve examentrainingen samen met Boosabum Saskia; het heeft z’n vruchten afgeworpen. Er is hard gewerkt, Minh Thy heeft veel mooie en strakke technieken laten zien, de Tuls, Matsogi, Hosinsul, conditie, het zat er allemaal goed in.

minh_thy_pham_3.jpeg

minh_thy_pham_2.jpeg 

Sports Academy Mu Ssang is erg blij dat ‘hun’ Minh Thy haar examen heeft gehaald en mag dan ook met gepaste trots zeggen dat Minh Thy de allereerste enige echte I.T.F. erkende Jeugd Meisje Danhoudster is in heel Zwolle en omstreken. Dit is een heel speciaal moment voor Zowel Mu Ssang als voor de sportschoolhouder Kenneth Sewbalak.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.