Tangosalon in nieuwe handen

Zwolle – Op zondag 10 april a.s. vanaf 16.00 uur neemt Jacqueline Neppelenbroek afscheid als organisator van het tango-evenement Gran salón de Tango in Hotel Wientjes. In vijf jaar tijd heeft zij met het dansfeest voor de Argentijnse tango, Zwolle als tangostad nationaal en internationaal op de kaart gezet. Honderden tangodansers weten intussen de weg te vinden naar deze bijzondere salon.

tangosalon_zwolle.jpg 

Jacqueline zag de potentie van het nostalgische gebouw en de stijlvolle entourage van Grand Hotel Wientjes als het perfecte decor voor de sfeer rondom de Argentijnse tango. Samen met het team van Hotel Wientjes en met tangoschool Tango Alegría, aan wie zij de organisatie overdraagt, bouwden zij het evenement uit tot het succes wat de salon nu is. Drie maal per jaar een feest waarbij het vooral gaat om het open en sociale karakter. De dansers en andere gasten van het hotel vertoeven met elkaar en creëren een fijne zondagmiddag en -avond waar het aangenaam vertoeven is.

Zelf kennismaken met de Argentijnse tango is ook steeds mogelijk tijdens een gratis proefles voorafgaand aan de salon. Deelnemers kunnen ervaren wat deze dans bijzonder en aantrekkelijk maakt. Iedereen kan de tango leren, ongeacht danservaring en/of leeftijd. Het plezier, anderen ontmoeten en samen een leuke tijd doorbrengen, staat voorop. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 15 uur op Stationsweg 7 in Zwolle. Aanmelden is niet verplicht. Info: info@tangoalegria.com, of www.tangoalegria.com.

Artikel delen: