Magic Circus in Twistvlietpark Stadshagen

Zwolle – Sottosopra! Hoe? Jawel, Sottosopra dat is de naam van de gloednieuwe voorstelling waarmee Magic Circus in 2016 door de grootste Nederlandse steden raast. Een acrobaat die als een vlieg over het plafond van de tent loopt. Twaalf meter hoog. Een Zuid-Amerikaanse schoonheid die in kopstand rondjes draait op een trapeze zonder vangnet. Tien meter hoog. En een ontsnappingskunstenaar die aan zijn voeten in een dwangbuis tot in de nok wordt gehesen en dan maar moet zien los te komen. Allemaal kunststukjes ondersteboven, oftewel Sottosopra op zijn Italiaans. Vanaf 22 april is het circus te zien in het Twistvlietpark in Stadshagen.

magic_circus.jpg

Gelukkig heeft Clown Jofri hoogtevrees en blijft hij met beide benen op de grond. Alweer heeft de Nederlands kampioen goochelen en clownerie heel wat frisse ideeën in zijn hoge hoed gestopt. Het resultaat is een fontein aan komische en romantische gebeurtenissen die het publiek soms letterlijk niet onberoerd laten. Clown Jofri wordt omringd door een groep veelzijdige internationale artiesten. Zij verrijken de voorstelling met oosterse mast-acrobatiek, wervelende hoela hoep, krachtige handstanden plus meeslepende magie, illusionisme en dierlijke surprises.

Magic Circus staat er om bekend geen gewoon circus te zijn. De voorstellingen zijn altijd snel, flitsend en modern met steevast een boodschap die je niet hoeft te zien maar waar je wel wat mee kunt. Want laten we wel wezen: het is goed om dingen eens van een andere kant te bekijken. Soms zie je ondersteboven meer. En dat doet Magic Circus in 2016 opnieuw: een andere kijk op circus bieden en daarmee ook op ons jachtige dagelijkse leven. Laat Magic Circus je met Sottosopra ondersteboven blazen. Het helpt!
 
Zwolle-Stadshagen Twistvlietpark
 
Vrijdag 22 april 16.00 uur
Zaterdag 23 april 16.00 uur
Zondag 24 april 16.00 uur
Maandag 25 april 16.00 uur
 
Duur voorstelling: 100 minuten
Circuskassa een uur voor aanvang geopend.
 
Tickets: Vanaf 10,- euro voor kinderen, en vanaf 14.- euro voor personen ouder dan 12 jaar. 
 
Bestel hier uw kaarten online, koop ze bij één van de PRIMERA vestigingen in Nederland. (kaarten tot 5 uur voor de show in de voorverkoop) daarna vanaf een uur voor de show aan de circuskassa verkrijgbaar. 
Artikel delen:

Reageer