Eerste Hanzebal Zwolle voor De Toren

Zwolle – We zijn het gewend én we zijn er goed in… ons samen sterk maken voor een gemeenschappelijk doel. Zo is ooit de Hanze ontstaan. Met het Hanzebal wil de Junior Chamber International (JCI) Zwolle voortbouwen op deze traditie en zich sterk wil maken voor een gemeenschappelijk doel. Dit jaar voor De Toren in Zwolle.

hanzebal_zwolle.jpg 

Dit jaar organiseert JCI Zwolle het eerste Hanzebal van Zwolle. Een spetterend feest voor heel Zwolle. JCI Zwolle zet zich in voor lokale impact in Zwolle. Door de inzet van expertise, ondernemerschap en enthousiasme van haar leden probeert JCI het verschil te maken in Zwolle voor mensen die daar soms wat hulp bij kunnen gebruiken. Dit jaar gaat de opbrengst van het feest naar het goede doel De Toren in Zwolle. De Toren biedt een ontwikkel- en leerplek aan jonge kinderen met een instroomleeftijd van 3 tot 9 jaar met een diagnose binnen het autistisch spectrum. Deze kinderen hebben geen onderwijsplek (regulier of speciaal) of dreigen hier uit te vallen. Dit als gevolg van hun op de voorgrond staande autistische stoornis die hen belemmert te leren en zich te ontwikkelen.

De Toren wil door intensief individueel maatwerk het beste uit deze kinderen halen met als uiteindelijk doel ze terug te laten keren in het (regulier) onderwijs. Het Hanzebal biedt een avondvullend programma waarbij het goede van toen wordt gemixed met het goede van nu en dat leidt tot zeer uiteenlopende zintuigelijke verrassingen… De opbrengsten van het bal zijn voor De Toren in Zwolle.

Artikel delen: