Oud-wielrenner Gert Jacobs bezoekt WVF

Zwolle – Gert Jacobs, oud-wielrenner (bekend van het RTL-programma Tour du Jour), is 13 april eregast tijdens de sponsoravond van voetbalvereniging WVF.

Sponsoren van WVF zijn van harte welkom. Zij zijn uitgenodigd en verzocht hun komst door te geven via sponsoring@wvf.nl. “Geef daarbij gerust aan met hoeveel personen u aanwezig bent. U mag ook gerust een kandidaatsponsor meenemen.” Vanaf 18.30 uur kunnen belangstellenden binnenlopen in de kantine van WVF aan de Stinsweg 15 in Westenholte. De presentatie van Gert Jacobs begint om 21.00 uur. Jakobs was altijd een superknecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Jacobs zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt hij met passie en humor over zijn ervaringen.

Netwerken en proeven
“De bijeenkomst is uitermate geschikt om te netwerken en te proeven van de vele lekkernijen die worden gepresenteerd door de sponsoren”, stelt Gerard de Jong van voetbalvereniging WVF. Arjan Bisschop, topkok van het Bilderberg-landgoed Lauswolt, verzorgt de lekkernijen. René de Brouwer biedt het entertainment. Verder vindt er een verloting met prachtige prijzen plaats. Hoofdprijzen zijn een verblijf van één week in een vakantiewoning op Sardinië in het voor- of naseizoen van 2016 en een flatscreentelevisie.
De sponsoravond van WVF wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos Zwolle (hoofdsponsor), Minoyu Asian-restaurant, Obiovino-wijnen, Heineken met Brand speciaalbieren, Slagerij van Guilik, De Vreugdehoeve, P&H Verhuur, Fröhlich vakantiebemiddeling en Jansen Vastgoed. 
Artikel delen: