Hiphop artiest Lecrae naar Hedon Zwolle

Zwolle – De Amerikaanse hiphop artiest Lecrae is een van de allergrootste artiesten van dit moment. In juli komt hij naar Nederland toe voor twee optredens. Op 9 juli is hij te zien in Hedon (Zwolle).

lecrae.jpg 

Een paar jaar geleden kon je hem nog ‘het best bewaarde geheim van hiphop’ noemen, maar die vlieger gaat inmiddels ook al niet meer op. De Amerikaan Lecrae heeft korte metten gemaakt met records, grenzen tussen muziekgenres en vooroordelen. Het leverde hem ook veel fans op in Nederland, die er als de kippen bij zullen zijn als Lecrae terugkeert naar ons land, op 9 juli in Zwolle! Lecrae is een unieke hiphop artiest. Zijn succes is indrukwekkend als je alleen al naar de cijfers kijkt. Hij won al twee GRAMMY Awards en behaalde met zijn recente cd Anomaly de nummer 1 positie in de Billboard Album 200. Naast songwriter en producer is hij ook lid van het hiphop collectief 116 Clique en oprichter van Reach Records.

Zijn muziek is te horen in films, series en zelfs in de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance. Kortom: Lecrae heeft hiphop op de kaart gezet! Maar belangrijker dan de cijfers zijn de persoon en diens boodschap. En daar blijkt Lecrae des te indrukwekkender. Niet alleen zijn vliegensvlugge raps en confronterende, eerlijke teksten zijn een handelsmerk; ook zijn inzet als rolmodel en spreekbuis voor sociale thema’s maken indruk. Zo zet hij zich namens het Witte Huis in voor het belang van goed vaderschap. Muziek is nooit ‘leeg’ als het aan Lecrae ligt.
Hij is ook een van de meest creatieve artiesten van dit moment. Zijn nieuwste mixtape Church Clothes 3 is nog maar net verschenen of een vervolg voor dit jaar staat alweer gepland. De rapper wordt dit jaar ook een boekschrijver; zijn biografie Unashamed verschijnt deze zomer.
Vorig jaar maakte Lecrae zijn langverwachte debuut op Nederlandse bodem. Dat concert bleek een schot in de roos; het optreden was in mum van tijd uitverkocht. Daarom krijgen de fans nu een uitgebreider vervolg. Op 9 juli 2016 geeft Lecrae een optreden in Hedon, Zwolle. Vanwege de verwachte grote belangstelling raden we aan, tijdig te reserveren!
 
Aanvang 20:00
Zaal open 19:00
Early Bird € 21,50
Vvk € 24,00
Deur € 26,50 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.