Unicef Zwolle zoekt vrijwilligers coördinator

Zwolle – Unicef heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen respecteert en na- leeft. Unicef helpt kinderen overal bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie.

Unicef regio Zwolle is op zoek naar een sociaal en enthousiaste “mensen”mens, een betrokken persoon die tijd en energie vrij kan maken om mee te werken aan de toekomst van kinderen die het moeilijk hebben. Iemand die zijn/haar kennis en ervaring ter beschikkind wil stellen en zo op te komen voor de rechten van het kind.

Miljoenen kinderen gaan dankzij UNICEF naar school. Talloze kinderen worden ingeënt tegen dode- lijke ziektes als mazelen en krijgen goede voeding. UNICEF werkt hard aan de bestrijding van de aids- epidemie en helpt kinderen die er het slachtoffer van zijn geworden. UNICEF is bij rampen en oorlo- gen direct ter plaatse en zorgt ervoor dat kinderen en hun families kunnen overleven. Kinderen die er alleen voor staan, krijgen van UNICEF bescherming tegen geweld, misbruik en uitbuiting. 
 
Het regionaal Comité Unicef Zwolle e.o. is op zoek naar een:
Vrijwilligers Coördinator:
De vrijwilligerscoördinator:
Is eerste aanspreekpunt voor belangstellenden in de regio die vrijwilligerswerk voor Unicef willen doen;
Is betrokken bij de werving van nieuwe vrijwilligers;
Verzorgt de introductie, begeleiding en training van nieuwe vrijwilligers in de regio;
Bevordert de samenwerking en training van de  bestaande groep vrijwilligers in de regio en
Levert als bestuurslid van het Regionaal Comité Unicef Zwolle e.o. een bijdrage in de organisatie van activiteiten en evenementen.
De Vrijwilligers Coördinator maakt deel uit van het Regionaal Comité Unicef Zwolle e.o. (RCU).
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Pierre Schoonhoven (voorzitter) pierreschoonhoven@gmail.com 

Artikel delen: