Leerlingen bouwen dijkwoningen in Frankhuis

Zwolle – Leerlingen van de beroepsopleidende bouwopleiding van het Deltion College gaan de komende maanden vier dijkwoningen bouwen in Frankhuis Noord te Zwolle. Nog niet eerder werden leerlingen van een voltijd bouwopleiding zo intensief ingezet bij de bouw van nieuwbouwwoningen.

dijkwoningen_frankhuis.jpg 

De wens om onderwijs en praktijk goed op elkaar aan te laten sluiten, de behoefte aan goed opgeleide jonge vakmensen en maatschappelijke betrokkenheid, maken dat bouworganisaties en onderwijs hun krachten hebben gebundeld en de komende periode samen willen investeren in de vakmensen van de toekomst. Op dinsdag 12 april ondertekenen de initiatiefnemers deltaWonen, Bouwcombinatie Stadshagen, VOF Frankhuis en het Deltion College in aanwezigheid van de leerlingen, een convenant om hun samenwerking te onderstrepen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik hoop dat deze jongeren wel betaald worden en het geen project is om met veel winst huizen neer te zetten, alhoewel ik wel twijfel gezien de reputatie van deltaWonen die de laatste met fraudegevallen in het nieuws is.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.